Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:40
LIFE

Ο Άνθιμος Ανανιάδης «ξαναχτυπά»: «Είχα εξάρτηση από το σεξ»






Οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική ζωή του Άνθμιου Ανανιάδη, συνεχίζονται. Ο γνωστός ηθοποιός που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες μετά την απόκαλυψη του, είχε συνευρεθεί ερωτικά με πέντε -ταυτόχρονα- γυναίκες, «ξαναχτυπά», με νέες πιπεράτες αποκαλύψεις.

Είχε εξάρτηθεί ποτέ από το σεξ; «Είχα στο Λος Άντζελες, αλλά, εντάξει, δεν πήγα και σε κλινική αποτοξίνωσης! (γελάει). Έχω την αίσθηση της αυτοσυντήρησης. Όμως το σεξ είναι σαν το νερό κι εκεί είναι η πρωτεύουσα του one night stand. Υπάρχει μια ελευθερία. Αν συμφωνήσουμε σε αυτό που θέλουμε μπορούμε να προχωρήσουμε στο σεξ την ίδια βραδιά, κάτι που στην Ελλάδα για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει λίγο παραπάνω χρόνο. Η σχέση όμως που είχα, με κράτησε μακριά από τις ακρότητες», δήλωσε στο Down Town Κύπρου.

Στη συνέχεια, δεν δίστασε να αποκαλύψει, ότι είχε δοκιμάσει ναρκωτικές ουσίες. «Παλιά, όταν ήμουν μικρός, αλλά είναι κάτι που δεν με αφορά! Νομίζω πως είμαι σαν τον Οβελίξ που έπεσε στη χύτρα και είναι πάντα δυνατός. Εγώ έχω πέσει στη χύτρα της ενέργειας και του ενθουσιασμού, οπότε τα ναρκωτικά δεν με φτιάχνουν. Δεν τα χρειάζομαι για να κάνω κεφάλι. Είμαι από μόνος μου έτσι».