Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 03:43
Αθλητικά

Ολη η αλήθεια για την υπόθεση Κλέβι Κόλα – Τι υποστηρίζουν από τη Νομική υπηρεσία της ΕΠΟ






Από χθες το μεσημέρι όταν και κατέθεσε ένσταση ο Ρήγας Φεραίος για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Κλέβι Κόλα στον αγώνα της Κυριακής έχουν ακουστεί πολλά, με τους «ερυθρόλευκους» να υποστηρίζουν ότι ο παίκτης αγωνίζεται κανονικά και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

Ο Κλέβι Κόλα όντως είχε υποβάλλει πέρυσι (περίοδο 2016-17) έγγραφη δήλωση με την οποία δήλωνε ότι την συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο  επιθυμεί  να  αγωνιστεί  ως  ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ, από τη στιγμή που ο Κόλα επιθυμούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής, θα έπρεπε το ίδιο αίτημα να το υποβάλλει και τη φετινή περίοδο και συγκεκριμένα 10 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και μόνο τότε. Κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Το ποιος έχει δίκιο στη συγκεκριμένη υπόθεση και το ποια ομάδα θα δικαιωθεί τελικά, θα αποφασιστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία σημειωτέον αποτελείται από εν ενεργεία τακτικούς δικαστές. Εμείς απλά καταγράφουμε τα γεγονότα.

Οπότε υπομονή μέχρι την εκδίκαση της ένστασης του Ρήγα.