Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:02
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτες σκηνές: Ξενοδόχος βιαιοπραγεί κατά καθηγήτριας που συνοδεύει μαθητές (video)






Απίστευτα περιστατικά εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα με πρωταγωνιστή έναν ξενοδόχο της πόλης και τη συνοδό καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Ηρακλείου το οποίο βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο εκδρομής.

Η καθηγήτρια, σύμφωνα με το cretalive.gr καταγγέλλει ότι όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πολλοί από τους μαθητές εμφάνισαν σημάδια γαστρεντερίτιδας.

Η καθηγήτρια ζήτησε βοήθεια από τον ξενοδόχο και συγκεκριμένα κάποιο άτομο να επιμεληθεί την καθαριότητα των δωματίων, λόγω της έκτακτης κατάστασης. Ωστόσο, δεν βρήκε ανταπόκριση. Κατά την ίδια δεν βρήκε ανταπόκριση και στο αίτημά της για βοήθεια για την ανεύρεση ενός γιατρού που θα της έδινε οδηγίες για το τι θα κάνει με τα παιδιά.

​Μετά τη νυχτερινή περιπέτεια το πρωί της Κυριακής, κάποια παιδιά κατέβηκαν στο λόμπι με μάσκες, γιατί φοβήθηκαν ότι μπορεί οι συμμαθητές τους να έχουν ίωση και δεν ήθελαν να αδιαθετήσουν.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ήρθε η  αντίδραση από το ξενοδοχείο, που φοβήθηκε για την εικόνα του και τα παιδιά μετέφεραν τα όσα ειπώθηκαν στις συνοδούς. Από ό, τι φαίνεται, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου ενοχλήθηκε όταν οι συνοδοί είπαν πως δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για την υγεία των παιδιών, τη στιγμή που ακόμα και τα φλυτζάνια που είχαν στη διάθεσή τους από το ξενοδοχείο ήταν λερωμένα με κραγιόν, γεγονός που έδειχνε πόσο… καθαρό ήταν το ξενοδοχείο.

Η καθηγήτρια που δέχτηκε την επίθεση κρατούσε στα χέρια της τα λερωμένα φλιτζάνια, κάλεσε τον υπεύθυνο να
πιει από εκεί, είπε ότι θα καλέσει τα ΜΜΕ, την Αστυνομία και το Υγειονομικό να δείξει την κατάσταση του ξενοδοχείου. Τότε εκείνος προσπάθησε να τραβήξει τα φλυτζάνια από τα χέρια της, την έσπρωξε και εκείνη έπεσε στον καναπέ.

«Τα παιδιά είχαν τρελαθεί, έβλεπαν να χτυπάνε την καθηγήτριά τους», περιγράφει η μητέρα, «ευτυχώς, είναι μεγάλα παιδιά και το χειρίστηκαν άψογα», αναφέρει.

Όπως λέει, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, όμως δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις γιατί θα έπρεπε να παραμείνουν
για ώρες στην Πάτρα και τα παιδιά να είναι μόνα σε ένα λεωφορείο να περιμένουν.

Έτσι, η απάντηση, σύμφωνα με το cretalive.gr, αναμένεται μέσω δικηγόρου μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πηγή: iefimerida.gr