Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:36
Άλλες Ειδήσεις

Οι 5 πιο ακριβοπληρωμένες συνοδοί πολυτελείας του κόσμου (photos)






Στον πολύ ιδιαίτερο και στενό κύκλο των συνοδών πολυτελείας τα πράγματα είναι… ιδιαίτερα πολυτελή. Και είναι σίγουρο πως αποτελεί μια κατάσταση για πολύ βαριές τσέπες. Δεν μπορεί ο καθένας να αγοράσει τις υπηρεσίες που προσφέρει μια συνοδός πολυτελείας.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι άπειρα σεξουαλικά σκάνδαλα με πρωταγωνιστές διάσημους έχουν γίνει εξαιτίας μια συνοδού πολυτελείας. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι μόνο οι διάσημοι μπορούν να έρθουν σε ουσιαστική επαφή μαζί τους.

Τι είναι αυτό που κάνει ακριβοπληρωμένη μια συνοδό πολυτελείας; Κατά βάση ο κύκλος στον οποίο απευθύνεται, «προσόν» που «χτίζεται» με τον καιρό μέσα από συστατικές επιστολές. Κάπως έτσι, ορισμένες γυναίκες βγάζουν τρελά λεφτά μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Αυτές είναι οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένες συνοδοί πολυτελείας στον κόσμο:

5/ Just Kassandra: $3.000/βραδιά

Η πιο επιλεκτική συνοδός πολυτελείας του κόσμου και αυτό γιατί εκτός από τα λεφτά θέτει διάφορα κριτήρια για το που θα προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Συγκεκριμένα, για να δεχθεί έναν πελάτη θα πρέπει ο τελευταίος να περάσει από… συνέντευξη: να βγουν, να μιλήσουν, να τον κρίνει και αν τελικά περάσει την δοκιμασία να τον εντάξει στο πελατολόγιό της.

4/ Ashley Dupre: $4.300/βραδιά

Η Ashley Dupre, γνωστή και ως Kristen κινείται στους κύκλους της Νέας Υόρκης και συναναστρέφεται με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της πόλης-κέντρο του κόσμου.

Πιο γνωστός πελάτης της είναι ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Eliot Spitzer.

3/ Ms. Maya Blue: $4.500/βραδιά

Η μυστικοπαθής της λίστας. Αν μπει κανείς στο site της δεν θα δει πουθενά το πρόσωπό της. Είναι απαραβίαστος κανόνας της πως μόνο οι πελάτες της το βλέπουν.

Αν όντως θέλει κάποιος τις υπηρεσίες της και της σκάσει 4.500 δολάρια για ένα βράδυ μπορεί και να μάθει πως είναι στο πρόσωπο. Διαφορετικά θα μείνει για πάντα με την απορία.

2/ Ava Xian: $6,500/βραδιά

Η ακραία φτώχεια οδήγησε την Ava Xian σε αυτή την δουλειά. Πήρε την μεγάλη απόφαση όταν η ζωή του πατέρα της κινδύνευσε εξαιτίας του ότι έπρεπε να εγχειριστεί αλλά δεν είχε ασφάλεια.

Μερικά χρόνια αργότερα έχει φτάσει να βγάζει περίπου 45.000 δολάρια την εβδομάδα…

1/ Michelle Braun: $50.000/βραδιά

Η πιο παλιά και ακριβοπληρωμένη συνοδός πολυτελείας, η Michelle Braun βγάζει το τρελό ποσό των 50.000 δολαρίων ανά βραδιά αλλά αυτό δεν είναι και το μοναδικό της εισόδημα αφού έχει και δικό της πρακτορείο.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού χώρου απευθύνονται πρώτα σε αυτή.

Πηγή: menshouse.gr