Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 17:16
Αθλητικά

Οι σκέψεις του Σούλης για την ενδεκάδα με τον Κισσαμικό






Δύο απουσίες μετράει ο Ολυμπιακός Βόλου για το ματς με τον Κισσαμικό. Συγκεκριμένα ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νικολιά και του Νικολόπουλου οι οποίοι είναι τραυματίες.

Ποιες όμως είναι σκέψεις του Σούλη Παπαδόπουλου για το αρχικό σχήμα στο κυριακάτικο ματς της Κρήτης;

Ο Ελληνας τεχνικός μέχρι και σήμερα δεν φαίνεται να είχε καταλήξει εξ ολοκλήρου στην ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει. Στην πραγματικότητα βέβαια οι περισσότερες θέσεις είναι καπαρωμένες αν κρίνουμε φυσικά από αυτά που δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις.

Ουσιαστικά το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παίκτη που θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, με τον Τσιλιγκίρη να είναι το φαβορί, αλλά και τον Γκουγκούδη να παίζει δυνατά για την κάλυψη της θέσης.

Από κει και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Στρατηλάτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Γκουγκούδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπουτζίκο στο αριστερό και τους Αρβανίτη και Ντάσιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στο άξονα της μεσαίας γραμμής πιθανόνατα θα δούμε τους Νάστο και Φερνάντες, με τον Λεόν να αγωνίζεται σε ρόλο δεκαριού, τον Ντεπέτρις αριστερά, τον Τσιλιγκίρη δεξιά και τον Γουόρντεν στην κορυφή της επίθεσης. Στην περίπτωση πάντως που επιλεγεί ο Γκουγκούδης αντί του Τσιλιγκίρη για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής τότε σε ρόλο δεξιού αμυντικού θα αγωνιστεί ο Ζέρης.