Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 22:37
LIFE

Μιχαηλίδη: «Έφτασα κοντά στο θάνατο, επειδή…»!






Είδε το χάρο με τα μάτια ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και για πρώτη φορά μιλάει για το τροχαίο που είχε και παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

«Έφτασα κοντά στο θάνατο, επειδή έστριψα από ένα κόκκινο από αριστερά, και ευτυχώς είδα μια τρελή που ερχόταν με 120 και σταμάτησα. Παραβίασα τόσο πολύ το κόκκινο μετά από τρία δευτερόλεπτα πράσινου, που κάτι με φώτισε, μια ανώτερη δύναμη, και σταμάτησα» εξομολογήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Αυτό το γεγονός μαζί με την υπερκόπωση που έπαθε πριν λίγο καιρό, όπως είπε τον έκαναν να φιλοσοφήσει την ζωή: «Όλοι φτάνουμε κάποια στιγμή κοντά στο θάνατο. Εγώ έχω φτάσει πολλές κοντά στον θάνατο και στην τρέλα, ψυχολογικά. Ήταν μια μεγάλη υπερκόπωση, δεν ήταν τόσο επικίνδυνο, απλώς το πρόλαβα και σταμάτησα έγκαιρα. Ορισμένα πράγματα τα επανεξετάζεις πάντα αλλά δεν βάζεις και πολύ μυαλό! Πάντα χρειάζεται να συνέρχεσαι γιατί ορισμένες φορές στη ζωή παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά απ ότι πρέπει. Άμα σκεφτείς ότι η ζωή είναι σύντομη και ωραία, τα μαζεύεις και σταματάς να στεναχωριέσαι».

Πηγή:govastileto.gr