Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:40
Άλλες Ειδήσεις

Οι πιο δημοφιλείς «κατεβασμένες» σειρές και ταινίες για το 2015






Μπορεί το 2015 να ήταν μια πολύ καλή χρονιά για το παγκόσμιο box office, ωστόσο, παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν αρκετές σειρές και ταινίες, η πειρατεία συνεχίστηκε και φέτος.

Την περασμένη Κυριακή, το TorrentFreak και το Excipio έδωσαν στοιχεία στη δημοσιότητα για το ποιες ταινίες και σειρές οι οποίες «κατέβηκαν» παράνομα από το διαδίκτυο ήταν οι πιο δημοφιλείς για το έτος που σε λίγες ημέρες φεύγει.

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, πρώτο στη λίστα έρχεται το “Game of Thrones”. Πρόκειται για το πιο «πειρατικό τηλεοπτικό σήριαλ» στο διαδίκτυο όπως ονομάστηκε και εκτιμάται ότι το το φινάλε της πέμπτης σεζόν το «κατέβασαν» περίπου 14,4 εκατομμύρια άνθρωποι.

Το Game of Thrones έρχεται πρώτο στη λίστα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με το TorrentFreak.

Jon Snow, from Game of Thrones

Οι σειρές “The Walking Dead” and “The Big Bang Theory” ήρθαν στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα. Επίσης, οι σειρές “Mr. Robot” και “Supergirl” βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα της λίστας.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι τηλεοπτικές σειρές παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς στο παράνομο κατέβασμα στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο» υποστήριξε ο Ernesto Van der Sar, ιδρυτής του TorrentFreak.

«Το Game of Thrones, ειδικότερα, έχει πολλούς οπαδούς που το κατεβάζουν παράνομα, και αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι (ή δεν μπορούν) να πληρώσουν τη συνδρομή» συνεχίζει μιλώντας στο CNBC.

series

Σχετικά με τις πιο δημοφιλείς «πειρατικές ταινίες» του 2015 αλλά και του 2014, το “Furious 7” ανακηρύχθηκε το αγαπημένο για το τρέχον έτος με 44,794,877 downloads και ακολουθεί το «Avengers: Age of Ultron» και το “Jurassic World” με 41,594,159 downloads.

The Avengers

Για το 2014, πρώτη στη λίστα ήρθε η ταινία Interstellar με 46,762,310 downloads.

nh