Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:13
ΒόλοςΤοπικά

Οι εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ εκθέτουν την Καπούλα, που αντιδρά με ύβρεις και ρατσισμό!






Κόλαφο για την «έξυπνη πόλη» και την αδίστακτη συμπεριφορά της επικεφαλής, της κορτσούλας του Βαγγέλη,  που στηριγμένη σε ψεύδη και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας επιχειρεί να απευθυνθεί στην κοινωνία που της έχει γυρίσει την πλάτη, αποτελεί η ανακοίνωση – απάντηση των έξι εκπροσώπων των ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου, που την διαψεύδουν πανηγυρικά.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι σε ανταπάντησή της η κόρη του Καπούλα επιβεβαιώνει ότι έχει το πολιτικό dna και την θλιβερή συμπεριφορά του πατέρα της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τους έχει «φακελωμένους» και κάνοντας απαράδεκτους υπαινιγμούς για την ηλικία τους, δείχνοντας ένα αισχρό ηλικιακό ρατσισμό.

Η ανακοίνωση – απάντηση των έξι

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα τις δηλώσεις της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου, κ. Νάνσης Καπούλα, σύμφωνα με τις οποίες κατά τη διάρκεια επίσκεψής της, με ομάδα συνεργατών της, διαπίστωσε πλήρη αδιαφορία του Δήμου για την λειτουργία του Κέντρου και για τα θέματα που μας απασχολούν.

Αφού ζητήσουμε από όλους να αφήσουν τα ΚΑΠΗ έξω από τον προεκλογικό αγώνα και τις κάθε είδους αντιπαραθέσεις και να μην διαταράξουν το εξαιρετικό κλίμα που έχει παγιωθεί μεταξύ μας, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι το Κέντρο μας όχι μόνο δεν έχει εγκαταλειφθεί από το Δήμο Βόλου, αλλά αντίθετα στη διάρκεια αυτής της Δημοτικής Αρχής υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και αμέριστη συμπαράσταση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που μας παρέχονται.

Βεβαίως και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και προς την κατεύθυνση αυτή είμαστε πρόθυμοι να ενημερώσουμε και να συνεργαστούμε με όλους. Εκείνο που ζητούμε, και το επαναλαμβάνουμε, είναι να μην γίνουμε μέρος μιας άγονης και χωρίς ουσία εκλογικής αντιπαράθεσης

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι

Μυλωνάς Δημήτρης-Αγριά

-Παπαϊωάννου Βαγγέλης-Νέας Δημητριάδας

-Τριαντάφυλος Φαλαγκάρης-Αγίου Βασιλείου

-Ανελιώτης Γιώργος-Τσιγάντε

-Καρακατσάνης Κώστας-Καισαρείας

-Εμμανουηλίδης Μάκης-ΘΕΟΦΙΛΟΣ

 

Η απαράδεκτη ανταπάντηση Καπούλα

Δείχνοντας; το γνωστό ήθος της οικογένειας η κ. Νάνση τόλμησε να εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση και θα ήταν χρήσιμο για όσα κομματικά στελέχη της ΝΔ απέμειναν και ακόμα θεωρούν ότι έχουν χρέος να την…ακολουθούν, να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει:

Όπως πληροφορηθήκαμε, διακινείται από το πρωί επιστολή με έξι υπογραφές υπευθύνων ΚΑΠΗ, γνωστών και μη εξαιρετέων, οι οποίοι αμφισβητούν τα όσα καταγράφηκαν στο δελτίο τύπου, από την επίσκεψη της υποψήφιας δήμαρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας.

Θα έχει λοιπόν πολύ ενδιαφέρον να μας απαντήσουν ως εκπρόσωποι όπως ισχυρίζονται των ΚΑΠΗ, στα εξής:

  • Υπάρχει ή όχι ελλιπής συντήρηση του κτηρίου που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Νέας Ιωνίας, με φαινόμενα έντονης υγρασίας;
  • Υπάρχει συστέγαση τριών συλλόγων στο κτήριο που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Νέας Ιωνίας των οποίων οι δραστηριότητες δεν συνάδουν μεταξύ τους;
  • Υπήρξαν περιστατικά κλοπών ή είναι αποκυήματα φαντασίας των ευρισκομένων, τα όσα μας ανέφεραν;
  • Υπάρχει έλλειψη καθαριότητας στο κτήριο; Εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι όλα γυαλίζουν… «γλείφοντας και έρποντας».
  • Έχουν διακοπεί οι δραστηριότητες όπως ζωγραφική, κεραμική, μουσική και εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών ή μήπως στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ υπάρχουν αντίστοιχες δραστηριότητες και δεν τις γνωρίζουμε;

Αν θεωρούν κάποιοι ότι ποιότητα ζωής, είναι ποιο ΚΑΠΗ έχει τις περισσότερες… πορτοκαλάδες, εμείς τους πληροφορούμε ότι δεν εκπροσωπούμε αυτήν την ποιότητα ζωής για την πόλη μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ΚΑΠΗ είναι δομές του Δήμου και αποτελούν σημαντικό μέρος του προεκλογικού μας προγράμματος.

Συμμεριζόμαστε ότι σε τέτοια ευαίσθητη ηλικία, κάποιοι εξαναγκάζονται να υπογράφουν δηλώσεις που ούτε τις πιστεύουν, αλλά ελπίζουμε ότι έχουν την εμπειρία της ζωής να καταλάβουν ότι είναι ψευδής.

Ας αντιληφθούν ότι εμείς παλεύουμε για όλους τους συμπολίτες μας και δεν περικλειόμαστε… σε ομάδες και ομαδούλες. Αυτά τα αφήνουμε για τους γνώστες…

Εμείς ταχθήκαμε να  υπηρετούμε το σύνολο και αυτό θα κάνουμε.