Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 03:06
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Οι εκλογικές περιπέτειες μιας… κορτσούλας!






Μεγάλες αλήθειες από χρήστες του facebook, όπως αυτή του γνωστού επιχειρηματία – που σε πολλούς έχει προκαλέσει εσχάτως νευρικό κλονισμό – Γιώργου Λεμονή. Απολαύστε τη:

“Δεν υπάρχει πιο μοχθηρό ζώο από τον ίδιο τον άνθρωπο».

Βιαστικά και χωρίς καμία προετοιμασία αποφασίστηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να διενεργηθεί διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, το Σάββατο, στο Βόλος Παλάς . Θέμα της συνάντησης η τοπική αυτοδιοίκηση και το οργανωτικό.

Το άγχος της οικογένειας Καπούλα έκδηλο, αφού όλα τα σοβαρά στελέχη του κόμματος, τους έχουν γυρίσει την πλάτη.
Προκειμένου όμως να πάνε κάποια στελέχη στην  συνάντηση, ο Δήμος Νταόπουλος τους λέει ψευδώς, ότι παρών θα είναι και ο γραμματέας του κόμματος, ο Αυγενάκης.
Σήμερα δε που τους τηλεφωνούσε, τους έταζε, ότι θα τους πάρει τηλέφωνο και ο ίδιος ο Αυγενάκης, για την σύσκεψη στο Βόλος Παλλάς.
Η αλήθεια είναι άλλη.
Μετά το φιάσκο της προηγούμενης συγκέντρωσης στο τεχνικό επιμελητήριο με μόνο 195 άτομα, ο Αυγενάκης δεν θέλει καν να ακούσει για Βόλο και για την κορτσούλα.
Σήμερα που στην Βουλή είχαμε την ψήφο για τη Μακεδονια μας, ο Αυγενάκης θα ασχολούνταν με την συγκέντρωση του Νταόπουλου;
Το όλο θέμα της συνάντησης είναι για να ασκήσουν πιέσεις σε στελέχη του κόμματος με απώτερο σκοπό να βοηθήσουν την Νάνσυ Καπούλα δίνοντας της ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων αφού η ίδια ειναι αδύνατο να βρει.
Πως να της δώσουν ονόματα, πως να θυσιάσουν τον κόσμο τους και το ερώτημα ειναι γιατί και για ποιον;
Πόσο πολιτικά γελοίος και θρασύς πρέπει να είσαι Καπούλα, για να ζητάς να σου δώσει υποψηφίους ακόμα και η Ζέττα Μακρή;
Λες να έπαθε αμνησία ξαφνικά και να ξέχασε τι λέγατε και τι κάνατε το 2010;
Θα ειπωθούν εξωφρενικά ψέματα θα ζητήσουν, ακόμα και κομματική πειθαρχία.
Θα προσπαθησουν πότε με το καλό και πότε με το άγριο, να πείσουν τα όσα στελέχη τσιμπήσουν και πάνε, να στηρίξουν έμπρακτα την κορ τσούλα τους.

ΥΓ 1 Ρε κοίτα κατάντια για το κόμμα μας, να ζητά κομματική πειθαρχεία για την κορτσούλα του ο Ευάγγελος Καπούλας!
Ο εφιάλτης της τοπικής αυτοδιοίκησης για την Νέα Δημοκρατία!

ΥΓ 2 Αν δεν μπορεί η ιδία να τους πείσει, θα τους πείσει, ο μπαμπάς Βαγγέλης, η μαμά Καίτη, ο πρόεδρος μαριονέτα ή ο γύφτος από τα τσιμέντα;

ΥΓ 3 Όσο για τον Αυγενάκη αλλά και για το πόσο πολύ νοιάζεται η Νέα Δημοκρατία για την κορ τσούλα σας, θα πω αυτό που λέει ο Τάκης Τσουκαλάς : “Ρε Άντε Γειά”
Έχουμε και αλλά, ποιο σοβαρά.-

ΥΓ 4 Καλά ρε Νταόπουλε, την εκδήλωση στο Βόλος Παλλάς ποιος θα την πληρώσει;
Δεν λες στην κορτσούλα και τον πατήρ Ευάγγελο να σου δώσουν κανένα φράγκο για τη ΝΟΔΕ, που θα τους κάνεις και τσάμπα συγκέντρωση.
Εδώ σας έστειλαν εξώδικο έξωσης στη ΝΟΔΕ, σας έκοψαν ακόμα και το ρεύμα, έχετε λεφτά για εκδήλωση στο Βόλος Παλλάς;

ΥΓ 5 Πες τους τσιφούτηδες, και για να σταματήσουμε να σε λέμε Μαριονέτα, ότι με ξένα κόλλυβα όχι γάμο, ούτε κηδεία δεν κάνεις. ???????????