Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 05:28
Τοπικά

Οικονομική ενίσχυση στους πυρόπληκτους της Αττικής από το Δήμο Βόλου






Στην οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής θα προχωρήσει ο Δήμος Βόλου, με σχετική εισήγηση που θα φέρει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της επόμενης Τρίτης, 31 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.

Ο ίδιος με επιστολή του που εστάλη σήμερα στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ ζητεί από την Ενωση να προχωρήσει σε αντίστοιχη ενέργεια, προκειμένου να ανακουφιστούν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών που βιώνουν μια πραγματική τραγωδία

Εξ άλλου στην προσωπική του σελίδα στο facebοok ο κ. Μπέος αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Βόλου δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στο δράμα που βιώνουν χιλιάδες συνανθρώπων μας στην Αττική, θύματα των φονικών και καταστροφικών πυρκαγιών των τελευταίων ημερών. Έτσι με εισήγησή μου το Δημοτικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στην έγκριση οικονομικής ενίσχυσης στους πληγέντες, προκειμένου να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για την ανακούφισή τους.
Για τον ίδιο λόγο απέστειλα σήμερα επιστολή στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και του ζήτησα να προχωρήσει σε αντίστοιχες ενέργειες. Αυτές τις δύσκολες, τραγικές, ώρες, έχουμε ιερό χρέος να εκφράσουμε έμπρακτα και ουσιαστικά την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.