Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:28
Θεσσαλία

Οικογενειακό δράμα στο Δίλοφο Φαρσάλων: Η κόρη που κατήγγειλε τον πατέρα της, πήρε τα παιδιά κι έφυγε από το σπίτι (video)






Σε οικογενειακό δράμα εξελίσσεται η υπόθεση βάναυσης κακοποίησης έξι κουταβιών από έναν ηλικιωμένο στο χωρίο Δίλοφο, δέκα περίπου χιλιόμετρα από τα Φάρσαλα. Η κόρη του 86χρονου που βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει στις αρχές για την πράξη του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, εγκατέλειψε το σπίτι στο οποίο έμενε μαζί του,  με τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

«Μετά το περιστατικό πήρε τον άντρα της και τα παιδάκια της και μετακόμισε γιατί όπως μου είπε, δεν μπορώ να το δεχθώ…» είπε σε δηλώσεις της έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Φαρσάλων κ. Βάσω Αστάρα, σημειώνοντας επίσης πως τα άτυχα κουτάβια έφεραν στο σπίτι τα εγγόνια του 86χρονου συλληφθέντα.

«Τα παιδιά μέχρι τώρα δεν έχει σταματήσει το δάκρυ τους» συμπλήρωσε.

Δείτε τη δήλωσή της:

Ο ηλικιωμένος αναμένεται να δικαστεί σήμερα από το αυτόφωρο, ενώ ήδη του έχει επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο ύψους 180.000 ευρώ.

Το θέμα έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση για τη βαναυσότητα με την οποία κακοποιήθηκαν τα κουτάβια, ένα μόλις εκ των οποίων κατάφερε να επιβιώσει.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Πηγή: onlarissa.gr