Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:32
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα» από το MasterChef: «Το παιδί μου νοσηλεύεται και πρέπει να φύγω»

«Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα. Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις», είπε εμφανώς συγκινημένη η 35χρονη παίκτρια





«Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου». Με αυτά τα λόγια η διαγωνιζόμενη Μάγκυ Ταμπακάκη, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της πως πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η 35χρονη παίκτρια εξήγησε πως υπάρχουν σοβαροί λόγοι υγείας που την αναγκάζουν να φύγει από το σπίτι του MasterChef! Όπως ανέφερε, το παιδί της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και φυσικά πρέπει να βρίσκεται κοντά του.

 Η Μάγκυ μετά τη συζήτηση με τους συμπαίκτες της, πήρε τη δύσκολη απόφασή και έφτιαξε τη βαλίτσα της για να αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef. Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε: «Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα. Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο».
«Το να μας λέει ότι έχει προβληματισμό εγώ το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο. Εμένα προσωπικά το χέρι μου να χτύπαγα, η μάνα μου θα γκρέμιζε τον τοίχο να έρθει να με πάρει. Δεν μπορώ να μπω στη θέση της, δεν κατακρίνω απλά λέω αυτά που ξέρω», δήλωσε στην κάμερα αργότερα ο Χρήστος Γλωσσίδης για την απόφαση της συμπαίκτριας του.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ