Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 14:25
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά η οικογένεια του 14χρονου Τάσου: Το παιδί μας στο χώμα και ο δολοφόνος ελεύθερος






Η απόφαση των δικαστικών αρχών να αφεθεί ελεύθερος ο δολοφόνος του 14χρονου, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος.

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, μετά τη δολοφονία του 14χρονου Τάσου από το συνομήλικο φίλο του.

AdTech AdΤο οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου νεαρού, δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερος μετά από την απόφαση των δικαστικών Αρχών, ενώ είναι οργισμένοι με τους ισχυρισμούς του δράστη περί bullying.

Ο θείος του 14χρονου Τάσου, Αντώνης Ευσταθιάδης, ξέσπασε και σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση είπε: «Το δικό μας το παιδί είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο και να έρθει εδώ τι θα το κάνουμε; Θα γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι;».

«Είναι δίκαιο πράγμα; Υπάρχει και θεός και βλέπει», ανέφερε χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ο δράστης είναι ελεύθερος.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς η οικογένεια του θύματος, έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον αυτής του δράστη, ενώ έχει ζητήσει και αυτοψία στον τόπο όπου «έφυγε» άδικα το παιδί τους. Επίσης, η οικογένεια του Τάσου έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο μετά τις δηλώσεις του θύτη.

Η οικογένεια εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη αφού ο 14χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του γιου τους είχε φιλοξενηθεί αρκετές φορές στο σπίτι τους, παίζοντας με τον άτυχο Τάσο, γι’ αυτό και διαψεύδουν κάθε αναφορά περί bullying.

«Bullying το δικό μας το παιδί που το έκανε παρέα; Που δεν το έκανε κανένα άλλο παιδί. Ο φόβος και ο τρόμος του σχολείου ήταν. Το δικό μας παιδί ήταν 1,50 κι εκείνος ήταν ένας γορίλας», διερωτήθηκε ακόμη ο θείος του Τάσου.Η αλήθεια είναι πως αναφορές που έχουν φτάσει τις τελευταίες ημέρες στις αρχές για τον δράστη κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα επιθετικό παιδί. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Ευσταθιάδη, οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο στη Γέφυρα είχαν ενημερώσει τους γονείς του 14χρονου για τη συμπεριφορά αυτή.

«Λέγαμε στους γονείς ότι έπρεπε να το χειριστούν, να πάνε σε κάποια ομάδα, σε κάποιο γιατρό, σε κάποιον ψυχολόγο, να δουν ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί τους αλλά δεν δεχόταν με τίποτα», σημείωσε χαρακτηριστικά.