Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:36
Τοπικά

Ξεσηκωμός στην Ανθίμου Γαζή για το κρούσμα με τις φόλες






Ξεσηκωμός στην Ανθίμου Γαζή, στην περιοχή Επτά Πλατάνια, όπου την περασμένη Κυριακή, άγνωστοι χτύπησαν με φόλες.

Από τις φόλες τραγικό θάνατο βρήκε μία γάτα, ενώ στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή σώθηκε αδέσποτος σκύλος. Τον σκύλο που είχε σπασμούς αντιλήφθηκε περίοικος, όταν το δεσποζόμενο σκυλί του άρχισε να γαβγίζει επίμονα. Προμηθεύτηκε το αντίδοτο και το χορήγησε στο άτυχο σκυλάκι.

Το περιστατικό δημιούργησε αναστάτωση στη γειτονιά, όπου εκτός από αδέσποτα υπάρχουν και πολλά δεσποζόμενα ζώα.

Το περιστατικό όμως δεν πέρασε στα ψιλά. Κάτοικοι κατέθεσαν μήνυση, ενώ γέμισαν τη γειτονιά με αφίσες στέλνοντας μήνυμα στο δράστη ότι τον αναζητούν και θα τον κυνηγήσουν.

Στις αφίσες απεικονίζεται η γατούλα που βρήκε τραγικό θάνατο και ο σκύλος που μέχρι σήμερα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Στο μήνυμά τους, απευθυνόμενοι προς τον δράστη σε πρώτο πρόσωπο αναφέρουν: «Εχει κατατεθεί μήνυση και το πράγμα φυσικά δεν θα μείνει εκεί, να ξέρεις ότι θα σε κυνηγήσουμε. Προχθές ένα σκουπίδι έριξε φόλες σε αυτή τη γειτονιά, που υπάρχουν ζώα αλλά και μικρά παιδιά που μπορεί να κινδυνέψουν. Το αποτέλεσμα, να πεθάνει ένα ζωάκι μέσα σε αφόρητους πόνους και ένα άλλο να παλεύει για τη ζωή του εδώ και 72 ώρες. Σε ενημερώνουμε ότι το πρόστιμο για φόλες είναι 30.000 ευρώ και 2 χρόνια φυλάκιση. Ντροπή σου σκουπίδι!».

ΠΗΓΗ: εφ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ