Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:39
Τοπικά

Ξέσπασμα Αχιλλέα Μπέου στον ΣΠΟΡ FM 94,6! (ηχητικό)






Χείμαρρος ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος με παρέμβασή του στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» θέλησε να δώσει διευκρινήσεις αναφορικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της ενώ δεν ήταν δυνατόν να μην σχολιάσει όλα τα ποδοσφαιρικά δρώμενα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, ενώ θα ήταν ακόμα πιο κοντά στους «ερυθρόλευκους» εφόσον οι «πράσινοι» είχαν καταλάβει ότι στον πάγκο τους έναν «τουρίστα» κι αν οι Πειραιώτες δεν είχαν ευνοηθεί από τη διαιτησία στα ματς με τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο.

Παράλληλα, εξαπέλυσε νέα επίθεση προς τον Αλέξη Κούγια για το οποίο είπε ότι «δεν ξέρει τίποτα από μπάλα» και πως «έχει παίξει μπάλα μόνο στο πρωτάθλημα νάνων». Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι την Κυριακή θα ποντάρει 100 ευρώ στη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λάρισα.

Για το σημερινό περιστατικό με την Αστυνομία: «Όχι δεν με συνέλαβαν. Η αλήθεια είναι ότι ως Έλληνας πολίτης έχω δικαίωμα να εκφράζομαι ελεύθερα και να κάνω αξιολογικές κρίσεις. Αν όλα αυτά είναι συκοφαντικά ή όχι θα το κρίνει το δικαστήριο. Η συγκεκριμένη συνάδελφός σας -σε εισαγωγικά συνάδελφος- έκρινε ότι τα σχόλια που είχα κάνει για εκείνη είναι συκοφαντικά.

Υπέβαλλε μήνυση. Δικαίωμά της το οποίο έχει κάθε Έλληνας πολίτης. Εγώ το πληροφορήθηκα αυτό στις 10.30-11 και πήγα στην Αστυνομία στις 11.45 να δω αν όντως είχε γίνει μήνυση. Εγώ πήγα το πρωί το παιδί μου στο σχολείο και ένας αστυνομικός με ενημέρωσε ότι έγινε σε βάρος μου μήνυση. Ε, λέω να πάω το παιδί μου κι έρχομαι. Εγώ θεωρώ ότι έτσι πήγα αυτοβούλως. Πραγματικά υπήρχε μήνυση. Έκαναν τα απαραίτητα χαρτιά.

Ειδοποιήθηκε η αρμόδια εισαγγελέας και θεώρησε ότι 12.40 ότι πρέπει να κρατηθώ και καλά έκανε. Να οδηγηθώ στο αυτόφωρο. Εγώ περίμενα φυσιολογικά, αφού είναι στα πλαίσια του νόμου, να κρατηθώ, γιατί μπορεί να με θεωρούσε ύποπτο φυγής. Περίμενα σε μισή ώρα-τρία τέταρτα να οδηγηθώ στο αυτόφωρο και πληροφορούμαι εκείνη τη στιγμή, ότι θα περάσω αύριο από το αυτόφωρο και θα έμενα μέσα.

Αυτά δεν τιμούν τη δικαιοσύνη. Η ανακοίνωσή μου τα λέει όλα. Ευτυχώς ενεργοποιήθηκαν οι δικηγόροι μου και πολίτες. Πληροφορήθηκε και η προϊστάμενη της Εισαγγελίας και ο πρόεδρος Πρωτοδικών και επανόρθωσαν, γιατί είχαν υποπέσει σε μια γκάφα. Το αυτόφωρο κλείνει μετά τις 15.30. Δεν γίνεται να περνάς αυτόφωρο όποτε θέλει η εισαγγελέας. Έβγαλα κάποια εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, αλλά ολοκληρώθηκε η διαδικασία όπως προβλέπει ο νόμος και τελείωσε η υπόθεση».

Παράλληλα, συμπλήρωσε:«Ελεύθερος αισθάνομαι 24 ώρες το 24ωρο. Ακόμα και όταν 11,5 μήνες ήμουν στη φυλακή χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, από μία πολιτική δίωξη κατά τη γνώμη μου, πάλι ελεύθερος αισθανόμουν. Έχω μόνιμη διαμονή και όποτε μου έχει ζητηθεί να δώσω εξηγήσεις το έχω κάνει. Αισθάνομαι τον εαυτό μου ελεύθερο και αθώο και είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης όποτε μου ζητηθεί. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Κάποιοι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, που έπρεπε να είναι μέσα».

Για τις καθυστερήσεις της Δικαιοσύνης:«Στις 9 του μήνα θα ζητήσω από τη σύνθεση του Δικαστηρίου και την πρόεδρο να πάρω τον λόγο. Αυτή η δικογραφία δεν έπρεπε να οδηγήσει τουλάχιστον εμένα στο δικαστήριο. Ο μοναδικός από τους κατηγορούμενους που εκτίει ποινή είναι ο Αχιλλέας Μπέος, χωρίς καν να έχω δικαστεί. που με έχουν θέσει προσωρινά σε αργία, στερώντας τη βούληση του λαού του Βόλου και αυτό είναι πολύ άδικο. Δεν είμαι εγώ αυτός που θέλει να καθυστερήσει η υπόθεση. Έχω υποβάλλει δύο αιτήματα για επίσπευση διαδικασίας».

«Δεν ασχολούμαι ενεργά με το ποδόσφαιρο. Το να ρωτήσω κάποιον τι γίνεται με την τάδε υπόθεση, δεν είμαι μεμπτό, ούτε κακό. Η κατάσταση που υπάρχει σήμερα στο ποδόσφαιρο δεν είναι απλά νοσηρή και άρρωστη, είναι καταστροφική. Έχουν υποχρέωση όλοι να καταθέσουν προτάσεις, αλλά δεν έχουν. Δεν τους ενδιαφέρει η πρόοδος του ποδοσφαίρου. Οφείλουν κάποιοι άνθρωποι να πάρουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους. Είναι ευκαιρία να σταματήσει ο νόμος Κουρίδη και να μπουν από την αρχή, διαλύοντας όλα, διαφορετικά δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Τώρα είναι η ευκαιρία».

Για το φετινό πρωτάθλημα:«Με ξεγέλασε -μην το πω έτσι- η παρουσία του ΠΑΟΚ στην αρχή, όπως και του Παναθηναϊκού, αν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κανείς δεν βγήκε πρωταθλητής τον Δεκέμβριο. Να γίνει η ανατροπή των 7 βαθμών, αν το αξίζει κάποιος. Οι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού δεν δείχνουν σταθερότητα.

Αν βάλουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, πόση θα ήταν η διαφορά του Ολυμπιακού με τον δεύτερο; Θα ήταν στους τρεις βαθμούς και ο Ολυμπιακός θα είχε όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το πάρει το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να το πάρει ο Πανιώνιος ή ο Ολυμπιακός Βόλου. Αλλά θα ήθελα οι τέσσερις να έχουν μεταξύ τους πέντε βαθμούς διαφορά».

Για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ:«Ο Παναθηναϊκός θα είχε προλάβει το τρένο, αν είχε καταλάβει ότι έχει έναν τουρίστα προπονητή και έπρεπε να τον αλλάξει πριν από δύο μήνες. Με τον Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός θα πηγαίνει κάθε εβδομάδα καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός έχει υλικό. Θα δείτε τη διαφορά με τον Ουζουνίδη.

Η ΑΕΚ είχε κάνει από την αρχή λανθασμένη επιλογή στον προπονητή με τον Κετσπάγια. Δεν είναι των προσδοκιών επιπέδου πρωταθλητισμού».

Για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό: «Την Κυριακή για όσους παίζουν στοίχημα, θα το έπαιζα διπλό. Αγωνιστικά έτσι το βλέπω. Η Λάρισα έχει το χειρότερο ρόστερ της κατηγορίας και από τη Βέροια και από τον Ηρακλή. Αν δεν είχαν διοικητικά προβλήματα θα ήταν σε πολύ καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Ο Κούγιας δεν ξέρει μπάλα και βλέπει φαντάσματα. Στο μόνο πρωτάθλημα που έχει παίξει, είναι στο πρωτάθλημα νάνων, λόγω ύψους. Είναι 1.60 χωρίς παπούτσια. Εγώ σας το λέω. Θα παίξω 100 ευρώ στο διπλό του Παναθηναϊκού».

Πηγή: sportfm.gr