Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 20:29
Τοπικά

Νταλίκα-καρμανιόλα, με οδηγό μεθυσμένο στην ΠΑΘΕ






Υπό την επήρεια μέθης οδηγούσε επαγγελματίας νταλικέρης που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην ΠΑΘΕ.

Πρόκειται για Βούλγαρο, 36 ετών, οδηγό νταλίκας με ρυμουλκούμενο που κατελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας καθώς οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σε έλεγχο αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ο 36χρονος αλλοδαπός οδηγός ήταν μεθυσμένος και στο αίμα του εντοπίστηκε ποσότητα αλκοόλ 1,88 (πρώτη μέτρηση) και 1,77mg/l (δεύτερη μέτρηση).

Ο 36χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Σύλληψη και Αλβανού

Στο μεταξύ συνελήφθη ένας 24χρονος Αλαβνός γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτα και αγνόησε το σήμα που του έκαναν αστυνομικοί του Α.Τ. Βελεστίνου για έλεγχο. Ειδικότερα ο 24χρονος, που συνελήφθη χθες τα ξημερώματα από άντρες της ΟΠΚΕ, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών. Αμέσως στάλθηκε σήμα για τον εντοπισμό του και μετά από έρευνα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τον εντόπισαν χθες το πρωί  και τον συνέλαβαν.

Όπως διαπιστώθηκε ο 24χρονος δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης (δίπλωμα) για τη μηχανή που οδηγούσε ενώ παράλληλα στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για την παραμονή του στην Ελλάδα. Ο 24χρονος συνελήφθη ενώ ξεκίνησαν και οι διαδικασίες για την απέλασή του από την χώρα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ