Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 15:11
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο Παππάς να δώσει εξηγήσεις για το πάρε-δώσε με τον Αρτεμίου






Απάντηση στους κύκλους του Νίκου Παππά σχετικά με την συγκρότηση του ΕΣΡ έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Οι κύκλοι του κ. Παππά θα πρέπει να τον παροτρύνουν να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τα πάρε-δώσε με τον κ. Αρτεμίου στη Βενεζουέλα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:\

«Σε ό,τι αφορά το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, η Νέα Δημοκρατία το χειρίζεται με τη δέουσα θεσμική και δημοκρατική σοβαρότητα. Η κυβέρνηση που τράπηκε σε άτακτη υποχώρηση, οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες».

Κύκλοι του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής κάλεσαν τη ΝΔ να μετατρέψει το «παρών» σε «ναι» για τη συγκρότηση του συμβουλίου.

«Δεν μπορεί να υπάρξει νέο ξεκίνημα για την κυβέρνηση Τσίπρα»

«Πυρά» στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά την ομιλία του πρωθυπουργό στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης.

Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπογραμμίζει πως τίποτα δεν άλλαξε στο νέο σχήμα, τονίζοντας πως οι αλλαγές βασίζονται στην ανακύκλωση και δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

«Επιβεβαιώθηκε σήμερα. Με αυτήν την Κυβέρνηση τίποτα δεν άλλαξε. Τίποτα δεν θα αλλάξει. Η Κυβέρνηση της ανακύκλωσης των ίδιων αναξιόπιστων πολιτικών δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει:

«Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν υπάρχει διαφορά εάν τους κοροϊδεύει ο κ. Κατρούγκαλος ή η τέως διευθύντρια του γραφείου του, που τώρα έγινε Υπουργός.

Ο κ. Τσίπρας είναι αμετάκλητα αποκομμένος από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

«Και όμως, αμετανόητος, επιμένει   στις πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε φτωχοποίηση και απόγνωση την κοινωνία.  Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει πολιτικά.

Δημιουργεί Υπουργεία για τους κολλητούς φίλους του. Χρήζει Υπουργούς ανθρώπους που έχουν υποστηρίξει την ύπαρξη παράλληλου νομίσματος. Διατηρεί αμετανόητους κρατιστές, που δήθεν θα υπέβαλλαν την παραίτησή τους λόγω των αποκρατικοποιήσεων», τονίζει.

«Oλοι μαζί δεν μπορούν να δώσουν την παραμικρή λύση στα σοβαρά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν», καταλήγει ο Γιώργος Κουμουτσάκος.