Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 02:19
Αθλητικά

Να ‘χα χίλια μάτια, Βόλος – Καραϊσκάκης 7-0 (photos)






Επίδειξη ισχύος έκανε ο Βόλος που διέσυρε την ΑΕ Καραϊσκάκη με 7-0. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι το γεγονός ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο οι “κυανέρυθροι” έριξαν αισθητά την απόδοσή τους.

Οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση, όμως παρά το άγχος της παρθενικής τους εμφάνισης στην κατηγορία φρόντισαν να «καθαρίσουν» την υπόθεση – νίκη από το μισάωρο. Πίεσαν από το ξεκίνημα ψηλά και στο 22′ ο Μάντζης μετά από σουτ του Κότο έγινε κάτοχος της μπάλας και με νέο σουτ άνοιξε το σκορ και… έγραψε ιστορία.

Οι Θεσσαλοί κυνήγησαν ένα δεύτερο γκολ και ο Κάρλες Κότο ήταν και πάλι μέσα στη φάση που έφερε τον Βόλο πιο κοντά στην επικράτηση. Από συρτή σέντρα του Ισπανού ο Ηλιόπουλος με σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Μούτσα στο 33′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λούκας Γκαρσία έκανε το 3-0 (62′), ο Μάντζης στο 67′ και το 74′ σημείωσε χατ τρικ και οι Πίτου με φάουλ στο 70′, Φράγκος (81′) διαμόρφωσαν το 7-0 και το ονειρεμένο ξεκίνημα για την ομάδα της Μαγνησίας. Πολύ πιθανό να τεθεί θέμα τεχνικής ηγεσίας στον Καραϊσκάκη.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο (71′ Ν’ Γκουέμ), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (66′ Φράγκος), Πέντα (55′ Λούκας Γκαρσία), Κότο, Μάντζης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μούτσα, Χρούσιελ, Παπανίκου, Παναγιώτου, Παντίδος, Μαχαίρας, Χούσος, Παπαδόπουλος (46′ Γυφτοκώστας), Ψιάνος, Κάκκο (68′ Ματθαίου), Άλεξιτς.