Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:09
Αθλητικά

Νίκη και θέαμα το ζητούμενο στο Βόλο στο ματς κόντρα στον Αήττητο






Να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Football League, θέλει ο Βόλος που υποδέχεται σήμερα στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης τον Αήττητο Σπάτων.

Μπορεί ο αγώνας να θεωρείται εύκολος, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, ωστόσο οι παίκτες του Χουάν Φεράντο δηλώνουν ότι δεν θα υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο και θα εμφανιστούν στο γήπεδο με την ίδια αποφασιστικότητα και το ίδιο πάθος, ώστε πέρα από τη νίκη να παρουσιάσουν και όμορφο θέαμα στους φίλους της ομάδας.

Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες ΄Καραγκιολίδης, Κότο και Ρούσσος, καθώς και οι τιμωρημένοι Πίσπας κι Φράγκος. Αντίθετα στην αποστολή για το ματς με τον Αήττητο συμπεριελήφθησαν για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Κόκας, Πίτκας.

Αυτοί είναι οι 19 παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο Χουάν Φεράντο: Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Κόκας, Πίτκας.