Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 16:27
Αθλητικά

Νέο τεστ με Τουρκία,νέες δοκιμές για Σκίμπε






Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας ο Μίκαελ Σκίμπε με τη «γαλανόλευκη» να γνωρίζει την ήττα από το Λουξεμβούργο στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο. Την Τρίτη (17/11, 20.15) ακολουθεί νέο φιλικό κόντρα στην Τουρκία στο «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ» με τον Γερμανό τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές.

Απέναντι λοιπόν σε μία ομάδα, που προετοιμάζεται για το Euroτης Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς τερμάτισε τρίτη πίσω από Τσεχία και Ισλανδία στον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης, ο Σκίμπε σκοπεύει να επαναφέρει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, αλλά και να παρατάξει την Εθνική με τρία στόπερ, τους Παπαστασθόπουλο, Μανωλά και Παπαδόπουλο. Δεξιά στις πτέρυγες στο 3-6-1 θα είναι ο Τοροσίδης και αριστερά ο Χολέμπας.

Σάμαρης και Τζιόλης θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, με τους Φορτούνη και Νίνη να παρατάσσονται στην μεσοεπιθετική γραμμή. Τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεση έχει ο Μήτρογλου, ωστόσο δεν αποκλείεται να αγωνιστούν και οι Αθανασιάδης και Γιάννου.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Παρισιού, με τους διεθνείς να φορούν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.