Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 03:05
Τοπικά

Νέο σοκ στον Βόλο: «’Εσβησε» 47χρονη γυναίκα






Αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο πάλευε το τελευταίο διάστημα με θάρρος, έφυγε από τη ζωή μία 47χρονη γυναίκα από τον Βόλο. Πρόκειται για την Ειρήνη Γιαλίδη, η οποία ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί, από τον ιερό ναό Αγίων Κοσμά Αιτωλού και Αρτεμίου, ενώ η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί οικονομικά «η Φλόγα» αντί στεφάνων.

Είναι ο 10ος θάνατος νέου ανθρώπου μέσα σε έναν μήνα στην πόλη του Βόλου. Η Ειρήνη Γιαλίδη ήταν νεφροπαθής και έδινε μάχη για τη ζωή πολλά χρόνια. Το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Έφυγε από τη ζωή ο Μιλτ. Παπανικολάου

Στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί, σε ηλικία 74 ετών, ο Μιλτιάδης Παπανικολάου, μηχανολόγος ηλεκτρολόγος, γνωστός στην τοπική κοινωνία από τη θητεία του σε μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής. Ο εκλιπών είχε διατελέσει γενικός διευθυντής της ΒΙΣ στην Αθήνα μέχρι το 1980, οπότε είχε αναλάβει τη διεύθυνση της εν λόγω επιχείρησης στον Βόλο. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 είχε αναλάβει τη διεύθυνση της Βαμβακουργίας Βόλου μέχρι τη διακοπή της λειτουργίας της. Είχε διατελέσει γ.γ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και μέλος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου. Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά, ενώ χάρηκε και τέσσερα εγγόνια. Το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4.30’ το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Άνω Λεχωνίων, ενώ η οικογένειά του απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην Κιβωτό του κόσμου.