Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:53
Τοπικά

Νέες έρευνες για τον εντοπισμό του Γ. Καραμιχαηλίδη






Με πρωτοβουλία της οικογένειας ξεκίνησαν ξανά σήμερα το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, που τα ίχνη του χάθηκαν στις 30 Αυγούστου 2016 από το αλιευτικό καταφύγιο Βότση, στην Αλόννησο, όπου είχε πάει για διακοπές.

Ειδικότερα η οικογένεια, η οποία είχε κάποιες πληροφορίες, αποφάσισε να συνεχίσει σε συγκεκριμένα σημεία την έρευνα και ανέθεσε το έργο σε τρεις δύτες που ερευνούν όλα τα βράχια και τις σπηλιές μεταξύ Βότση και Πατητήρι. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο. Αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα θα ακολουθήσουν έρευνες με σόναρ στο βυθό της θάλασσας, που δεν χρησιμοποιήθηκε σήμερα διότι δεν αδειοδοτήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπληρωματική προκαταρκτική εξέταση που είχε διατάξει η Εισαγγελία, μετά από μήνυση της οικογένειας για έκθεση σε κίνδυνο του 30χρονου, ολοκληρώθηκε από το Λιμεναρχείο Σκιάθου και βρίσκεται ξανά στα χέρια του εισαγγελέα, με ενδεχόμενο να ασκήσει διώξεις κατά των δύο αλιέων που φαίνεται ότι τον είδαν να βουτάει στη θάλασσα τη μοιραία νύχτα του Αυγούστου και δεν τον βοήθησαν.