Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 09:52
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τροπή στην έρευνα για τον δολοφόνο του οδηγού ταξί






Νέα τροπή στην έρευνα για τον δολοφόνο του οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

Οι αστυνομικοί έγιναν αποδέκτες ανώνυμης πληροφορίας η οποία τους οδηγεί στα ίχνη ενός νέου υπόπτου που φαίνεται να μένει στην περιοχή επιβίβασής του στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Φαίνεται να είναι διαταραγμένος  ψυχικά και συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά του προφίλ του δράστη.

Αντίστοιχες πληροφορίες αλλά με χαμηλότερο βαθμό αξιοπιστίας έχουν δοθεί για άλλα έξι άτομα που και αυτοί ταιριάζουν στο προφίλ του δράστη αλλά τουλάχιστον 3 διαμένουν περιοχές μακριά από το σημείο δράσης του.

Οι «παλιοί» 3 ύποπτοι  αποκλείστηκαν από το κάδρο των ερευνών καθώς είτε δεν συνδέονταν με την Χαριλάου Τρικούπη είτε τα σωματικά τους χαρακτηριστικά δεν ταίριαζαν με το δράστη. Φωτογραφίες τους έδειξαν οι αστυνομικοί στον 33χρονο οδηγό που επέζησε της πρώτης επίθεσης.

Στον συγκεκριμένο οδηγό ζητήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να καταστεί δυνατόν να υπάρξει σκίτσο του δράστη ωστόσο δεν ήταν σε θέση να δώσει.

Από το εκτιμώμενο σημείο επιβίβασης του δολοφόνου δεν υπάρχει κάμερα ασφαλείας και αναζητείται υλικό σε ακτίνα 500 μέτρων καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να μένει εκεί.

Σε υλικό από κάμερες εντοπίστηκε  το ταξί στη διαδρομή του χωρίς να υπάρχει καθαρή εικόνα από το εσωτερικό του ταξί και τον δράστη.

 

 

Πηγή: thetoc.gr