Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 09:09
Τοπικά

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο του 16χρονου, που συγκλόνισε το Βόλο






Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και των αναλύσεων ούρων και αίματος, του άτυχου 16χρονου μαθητή, που «έφυγε» από τη ζωή, ανήμερα τα Χριστούγεννα, προδομένος από την καρδιά του, αλλά κι η σύλληψη ενός 22χρονου Αλβανού, που φέρεται να δέχθηκε την επίθεση συγγενών του άτυχου παιδιού και πους θα προσαχθεί την Πέμπτη στον Ανακριτή  προκειμένου να διερευνηθεί  ο ρόλος του στην τραγική υπόθεση, εκτιμάται ότι θα δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις στην υπόθεση – μυστήριο του θανάτου νεαρού Χρήστου.

Το μυστήριο και την αίσθηση ότι δεν πρόκειται για ένα απλό περιστατικό, ενισχύει η ανάρτηση της αδελφής του 16χρονου, που σε λίγη ώρα, στις 3 μ.μ. κηδεύεται από τον Ιερό ναό των Αγ. Θεοδώρων, στο facebook όπου μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι  όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του αδερφού της θα πληρώσουν. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«ο Χρηστακος μου ο αδερφος μου εφυγε μακρυα… Για να ειναι καλα… Σας ευχαριστω πολυ ολους να ειστε καλα αλλα με το να μου στελνετε και να με ρωτατε αν ειναι αληθεια με κανετε χειροτερα και την οικογενεια μου ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και αυτοι που γνωριζουν και δεν μιλαν δεν γλυτώνουν ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΜΟΥ σεβαστητε το ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ το λεω δημοσια γιατι ειχε πολλους φιλους το ψυχακι μου ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ»

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 16χρονος διακομίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 16χρονος κατέληξε τα ξημερώματα από παθολογικά αίτια, πιθανότατα από καρδιακή ανακοπή.

Να σημειωθεί ακόμα η δήλωση  του διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, Ματθαίου Δραμητινού, πως στον έλεγχο που έγινε βρέθηκε πάνω στον 16χρονο από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες μία σακούλα, με άγνωστης σύνθεσης σκόνη, η οποία παραδόθηκε στην αστυνομία.