Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 13:30
Θεσσαλία

Μπαράζ συλλήψεων τα ξημερώματα στη Θεσσαλία






Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές και ναρκωτικά πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλία το Σάββατο και τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν χθες (22-04-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 27 ετών, διότι διέρρηξαν αποθήκη καταστήματος και αφαίρεσαν ηλεκτρολογικό υλικό (καλώδια χαλκού και πίνακες ηλεκτροδότησης), καθώς και διάφορα είδη σωληνώσεων, απροσδιόριστης συνολικής χρηματικής αξίας. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Συνελήφθησαν, χθες (22-04-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο 17χρονοι ημεδαποί, διότι, όπως εξακριβώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (21-04-2017) στο Βόλο είχαν αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Συνελήφθη σήμερα (23-04-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, χθες (22-04-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 54 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασαχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης.

Συνελήφθη, χθες (22-04-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης.

Συνελήφθη σήμερα (23-04-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη χθες (22-04-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων Καρδίτσας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε αποθήκη, ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα τρόφιμα. Δράστης έγινε αντιληπτός από την 56χρονη ιδιοκτήτρια, την οποία με τη χρήση γεωργικού εργαλείου (φτυάρι) που βρήκε στο χώρο της αποθήκης, τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι. Προστρέξαντες αστυνομικοί συνέλαβαν τον προαναφερόμενο 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα τρόφιμα.