Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 14:53
Τοπικά

Μπαίνουν οι τάπητες στις διαβάσεις ΟΣΕ – Αχ, Μπέος: Χρέος να προστατεύσουμε τους πολίτες






Ξεκίνησαν από την Κυριακή και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή οι εργασίες τοποθέτησης ελαστικού τάπητα στις διαβάσεις του ΟΣΕ, σε Ζάχου και Αλαμάνας, ένα έργο που αν και αποτελεί υποχρέωση του ΟΣΕ εκτελείται με δαπάνες του Δήμου Βόλου, αφού είναι σημαντικής σημασίας για την ασφάλεια των πολιτών.

Αυτό επισήμανε σήμερα το πρωί ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, κ. Θαν. Σταυρίδη, επισκέφτηκε το χώρο των εργασιών, υπογραμμίζοντας ότι η πόλη μέχρι σήμερα ήταν παρατημένη, αλλά πλέον μπορεί να υπολογίζει στη σημερινή Δημοτική Αρχή που συνεχίζει το έργο της και είναι δίπλα στον πολίτη.

ΟΣΕ1

Συγκεκριμένα ο κ Μπέος δήλωσε τα εξής:

«Το έργο αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και πενήντα χρόνια. Είναι ίσως η μοναδική πόλη όπου οι διαβάσεις των τρένων είναι κατασκευασμένες με αυτόν το προπολεμικό τρόπο. Μιλάμε για μία παρατημένη πόλη.

Ωστόσο, αυτή η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το έργο που έχει εξαγγείλει και δεν μας σταματάει τίποτα. Είμαστε δίπλα στον πολίτη και θα παραμείνουμε.

Ξεκινήσαμε από την οδό Μπότσαρη την ανακατασκευή του τάπητα προς όφελος των πολιτών, σήμερα συνεχίζουμε εδώ και στο μέλλον στα Μελισσιάτικα, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες και να αποφεύγονται τα δυστυχήματα. Είναι μία υποχρέωση της δημοτικής αρχής η οποία στέκεται όρθια γιατί εκτιμά και σέβεται τους πολίτες.

Ηταν υποχρέωση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει αυτά τα έργα όπως και άλλα που έρχονται.

Το έργο θα παραδοθεί μέχρι την Παρασκευή και βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι αν και η υλοποίηση του ήταν υποχρέωση του ΟΣΕ, αποφασίσαμε να το κάνουμε με χρήματα του Δήμου, δηλαδή με χρήματα των πολιτών για να ολοκληρωθεί άμεσα».

0ΣΕ2