Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 18:36
Τοπικά

Μπέος: Πίσω από μια δήθεν μάσκα Αριστερού κρύβουν το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού






Απάντηση σε δημοσιεύματα, σε συγκεκριμένα έντυπα, εργαλεία του προπαγανδιστικού μηχανισμού του κυβερνώντος κόμματος, για την επιστροφή του στα καθήκοντά του στον Δήμο Βόλου δίνει  με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος:

Σχετικά με δημοσιεύματα που εντέχνως διέρρευσαν σε ΜΜΕ, γνωστά εργαλεία – σκουπίδια του συστήματος, κατ’ εντολή των γνωστών, σε όλους μας, κέντρων, απαντώ και ας το μάθουν επιτέλους και αυτοί ότι η επιστροφή μου στο δημαρχιακό θώκο δεν αποτελεί αυτοσκοπό, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής.
Ολος ο μεγάλος, επίπονος και πάνω απ’ όλα έντιμος αγώνας που έδωσα, αποσκοπούσε στην αποκατάσταση της αλήθειας και στην ατράνταχτη απόδειξη της αθωότητας μου, κάτι που χρωστούσα τόσο στην οικογένειά μου, όσο και στον κόσμο που με εμπιστεύθηκε και με στήριξε όλο αυτό το διάστημα, και συνεχίζει να το κάνει με τρόπο συγκινητικό.
Γι αυτούς που κοιμούνται και ξυπνάνε με την προσδοκία ότι θα μπορούσαν κάποια στιγμή, με κάθε τρόπο, κυρίως αθέμιτο , να προκαλέσουν προβλήματα είτε σε μένα προσωπικά, είτε στο Δήμο Βόλου, δηλώνω ότι ματαιοπονούν. Όσο και αν προσπαθήσουν να προκαλέσουν ρήγματα και να διασπάσουν τη δημοτική μας ομάδα θα αποτύχουν παταγωδώς, όπως μέχρι τώρα, γιατί κανείς από εμάς δεν είναι διατεθειμένος να προδώσει την εντολή και την εμπιστοσύνη του λαού του Βόλου. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε και μόνο.
Προσωπικά διδάχθηκα από τους γονείς μου να αγωνίζομαι έντιμα και έτσι θα συνεχίσω.
Αυτοί όμως που μετέρχονται τέτοιες άθλιες μεθοδεύσεις, θα πρέπει να απολογηθούν στους πολίτες για την συμπεριφορά τους και να εξηγήσουν αν όντως είναι άνθρωποι με προοδευτική και δημοκρατική αντίληψη και νοοτροπία ή πίσω από μια δήθεν μάσκα Αριστερού κρύβουν το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού. Αν όντως πιστεύουν και υπηρετούν το Δίκαιο και τη γνήσια Δημοκρατία ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκού κράτους είναι υποχρεωμένοι να σέβονται την πελιοψηφία και την εκπεφρασμένη βούληση των πολιτών, εκτός κι αν είναι αμετανόητοι, θλιβεροί οπαδοί καθεστώτων τύπου Μαδούρο.
Ας διδαχθούν και ας παραδειγματιστούν πως κατέληξαν και πόσο τραγικά άνθρωποι που αποπειράθηκαν να καταναγκάσουν και να καθυποτάξουν τις κοινωνίες και οι οποίοι καταδικάστηκαν να βρίσκονται στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας και ας συμμορφωθούν επιτέλους.