Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 16:26
Αθλητικά

Μουντιάλ 2018: Τρία ματς στο μενού και «μάχη» γιγάντων το βράδυ






Η δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ 2018 επιφυλάσσει μεγαλύερο ενδιαφέρον και αγωνία, συγκριτικά με την πρεμιέρα.

Η παρέα του Σαλάχ που θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί όπως είπε ο προπονητής του, αντιμετωπίζει το μεσημέρι στις 15:00 στην «Εκατέρινμπουργκ Αρίνα» την πιο ισχυρή και ποιοτική Ουρουγουάη των Σουάρες και Καβάνι σε ένα πολύ δυνατό ματς. Η Έτσι με αυτό το ματς θα ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου μετά το χθεσινό 5-0 της Ρωσίας επί της Σαουδικής Αραβίας.

Για τον 2ο όμιλο, στις 18:00 το Μαρόκο αντιμετωπίζει το Ιράν στην Αγία Πετρούπολη. Αμυντικογενείς ομάδες και οι δύο, ωστόσο η απειρία τους σε μεγάλες διοργανώσεις ίσως της κάνει αρκετά επιφυλακτικές.

Το βράδυ στις 21:00 θα διεξαχθεί στο Σότσι το μεγάλο ματς της ημέρας. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει απέναντι στην σπουδαία Εθνικής Ισπανίας, η οποία όμως είχε… αναταραχές στο εσωτερικό της μετά την αλλαγή προπονητή δύο ημέρες πριν το ματς (Ιέρο αντί Λοπετέγκι). Υπέρ της Ισπανίας γέρνει η πλάστιγγα στο σύνολο των αναμετρήσεων ενάντια στη Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η «φούρια ρόχας» έχει δεκαεπτά νίκες και έξι ήττες, ενώ δώδεκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Το σημερινό πρόγραμμα:

1ος όμιλος

  • 15:00 Αίγυπτος – Ουρουγουάη (ΕΡΤ1)

2ος όμιλος

  • 18:00 Μαρόκο – Ιράν (ΕΡΤ1)
  • 21:00 Πορτογαλία – Ισπανία (ΕΡΤ1)