Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 19:09
Αθλητικά

Μονόδρομος η επιστροφή στις επιτυχίες για τη Νίκη Βόλου






Με τον Στέφανο Ξηροφώτο στον πάγκο της έπειτα από την απομάκρυνση του Λεωνίδα Μπίλη θα υποδεχθεί η Νίκη Βόλου τον Θεσπρωτό σήμερα στις 4.00 μ.μ. στο Π. Μαγουλάς.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, αφενός για να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο Βελεστίνο και αφετέρου για να μην χάσουν κι άλλο βαθμολογικό έδαφος στην προσπάθεια τους για άνοδο στη Football League. Συν τις άλλοις, με μία νίκη στο σημερινό ματς, θα ξεχαστούν (τουλάχιστον προς το παρόν) όλα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα με την παραίτηση τεσσάρων μελών της Διοικούσας Επιτροπής.

Από το σημερινό ματς ο Στέφανος Ξηροφώτος θα στερηθεί των υπηρεσιών του ανέτοιμου Τορεζάνι και του τιμωρημένου Παπαγεωργίου.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Ξηροφώτος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος όχι μόνο για τον αυριανό αγώνα με τον Θεσπρωτό, αλλά και γενικότερα για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας μάλιστα ο στόχος της Νίκης ήταν και παραμένει να είναι το πρωτάθλημα.

Διαιτητής στον αυριανό αγώνα στο Π. Μαγουλάς ορίστηκε ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Μπαλιάγκα όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης.