Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 04:28
Τοπικά

Με 48ωρη απεργία, Πέμπτη και Παρασκευή, απαντούν οι δημοσιογράφοι κατά του ασφαλιστικού






Αρχίζουν από σήμερα οι απεργιακές κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του κλάδου και τη διάσωση του πόρου που ενισχύει την αυτονομία των ασφαλιστικών ταμείων τους.  Στην απεργία μετέχουν και οι δημοσιογράφοι του volosday.gr και έτσι η σελίδα μας μέχρι το πρωί του Σαββάτου δεν θα ανανεώνεται ειδησεογραφικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις Συντακτών, σε ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στις 48ωρες απεργίες που προκήρυξε η Ομοσπονδία.

Ειδικότερα από σήμερα το πρωί μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23 Απριλίου απεργούν όσοι δημοσιογράφοι εργάζονται σε έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και σε γραφεία Τύπου.

Από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22 Απριλίου έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4 απεργούν όσοι δημοσιογράφοι εργάζονται σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.