Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:50
Τοπικά

Με χρώμα Μαγνησίας το «Survivor» – Μετέχουν ένας Βολιώτης κι ένας κάτοικος Σκιάθου






Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει η Μαγνησία, με δύο άξιους εκπροσώπους, στο ριάλιτι επιβίωσης ««Survivor» που επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21.00, στη συχνότητα του ΣΚΑΙ, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Βολιώτης, Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος κατοικεί στη Σκιάθο, θα εκπροσωπήσουν τα τοπικά χρώματα στο ριάλιτι που ανοίγει σύντομα αυλαία, με τους παίκτες και τον παρουσιαστή να έχουν πάρει το δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα εκτυλιχθεί η δράση.

Ο Βολιώτης, Στέλιος Χανταμπάκης έγινε γνωστός στη Μαγνησία ως ποδοσφαιριστής στον Πύρασο και τη Δάφνη, και μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο τον βλέπαμε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο». Ο Στέλιος

είναι γιος του Μανώλη Χανταμπάκη, που είχε κάνει ποδοσφαιρική καριέρα παίζοντας σε Θησέα, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ και Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο ίδιος συμμετέχει στην πρώτη ομάδα, μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο, τον πολίστα Κώστα Κοκκινάκη, την αθλήτρια του Μουάι-Τάι Μαριάννα Καλέργη, τη γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη, τη δημοσιογράφο αθλητικών του ΣΚΑΪ Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Λάουρα Νάργες, την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Ράπερ BO.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αντίστοιχα, είναι 34 χρονών και ζει στη Σκιάθο. Είναι  προπονητής θαλάσσιου σκι και πρώην ποδοσφαιριστής. Ασχολείται με το Tae kwon do και το kick boxing. Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «δυνατό και αποτελεσματικό», ενώ πιστεύει ότι η καλή του φυσική κατάσταση, η μεθοδικότητα και η προσαρμοστικότητα του θα τον βοηθήσουν στο «Survivor».

Ανήκει στη δεύτερη ομάδα μεταξύ των 24 άλλων παιχτών, και θα συμμετέχει σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια δοκιμάζοντας τις ψυχικές και σωματικές του αντοχές, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του επάθλου των 100.000 ευρώ.

Στη δεύτερη ομάδα συμμετέχουν επίσης οι Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του «Survivor», οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. Ανάμεσά τους και 11 επώνυμοι διαγωνιζόμενοι που θα αποτελέσουν τη μια εκ των δύο ομάδων. Στο τέλος, μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή τηνασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους, αλλά και οι ψυχικές, ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.

Το Survivor Eλλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα, από Κυριακή έωςΤετάρτη στις 21.00, και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πώς εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.