Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 16:56
Παρασκήνια

Με τον Τζήμα, τον Τζίλη και τα άλλα παιδιά, τέλος δεν έχει η ξεφτίλα!






Επί έναν ολόκληρο χρόνο, κάποιοι πιπίλαγαν διαρκώς το μυαλό των φιλάθλων της Νίκης και του Ολυμπιακού περί παρατυπιών και παρανομιών του Volos NFC.

Στο ίδιο αυτό διάστημα, η παραπληροφόρηση έδινε και έπαιρνε. Το τι ακούγαμε από τους παράγοντες των δύο ομάδων και κυρίως από τους ειδήμονες ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τους έγκριτους δημοσιογράφους δεν λέγετε. Τι για παράνομες γενικές συνελεύσεις μας έλεγαν, τι για πλαστογραφίες…

Αλλα μήπως πλήρωναν φόρο για την κάθε παπάρα που προσπαθούσαν τα πλασάρουν στους Βολιώτες φιλάθλους;

Εφταναν μάλιστα στο σημείο, οι ίδιοι άνθρωποι να αμφισβητούν ακόμα και την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, πέρυσι το καλοκαίρι, που δικαίωνε τον Volos NFC, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Δικαστές της ΕΠΟ παίρνουν… χαρτάκι.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ενώ η Αθλητική Δικαιοσύνη δικαίωσε από την πρώτη στιγμή τον Volos NFC, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να αποταθούν ακόμα και στα Πολιτικά Δικαστήρια, θεωρώντας ότι εκεί θα βρούνε το δίκιο τους.

Ηταν μάλιστα τόσο σίγουροι που υποστήριζαν ότι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγεί στην άνοδο, αφού ο πρωτοπόρος Volos NFC (που σημειωτέων τερμάτισε με 17 βαθμούς διαφορά) θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Στην προσπάθεια τους να παραπληροφορήσουν τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, είχαν φυσικά και άξιους συμπαραστάτες τα γνωστά… παπαγαλάκια που σιγοντάριζαν την όλη κατάσταση. Αλλωστε χωρίς παπαγαλάκια με μικρόφωνα και πληκτρολόγιο, παραπληροφόρηση δεν γίνεται.

Και φτάσαμε στο δια ταύτα.

Το Δικαστήριο της Κατερίνης έβγαλε επιτέλους την απόφαση που περίμεναν με αγωνία άπαντες τη Νίκη και τον Ολυμπιακό. Μόνο που για κακή τους τύχη, το Δικαστήριο (το πολιτικό αυτή τη φορά) δικαίωσε (ΚΑΙ ΑΥΤΟ) τον Volos NFC αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η παρουσία της ομάδας, στο Βόλο είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι.

Και κάπου εδώ ξεκινούν τα εύλογα ερωτήματα μας.

Τι έχουν να απαντήσουν στους φιλάθλους της Νίκης και του Ολυμπιακού όλοι αυτοί που χειρίστηκαν τις δικαστικές αυτές υποθέσεις;

Τι έχουν να απαντήσουν στους φιλάθλους της Νίκης και του Ολυμπιακού όλοι αυτοί που τους τάραξαν στα ψέματα όλο αυτό το διάστημα μόνο και μόνο για να καλύψουν την αγωνιστική τους ανυπαρξία και τους γέμισαν με ψεύτικες ελπίδες;

Τι έχουν να απαντήσουν στους φιλάθλους της Νίκης και του Ολυμπιακού οι… έγκριτοι δημοσιογράφοι της πόλης (ή αυτοί που το παίζουν δημοσιογράφοι), οι οποίοι έναν ολόκληρο χρόνο τους παραπληροφορούσαν;

Και τέλος, τι έχουν να απαντήσουν στους φιλάθλους της Νίκης και του Ολυμπιακού, όλοι αυτοί που έφτασαν στο σημείο να ξετρυπώσουν μέχρι και τον Τζήμα για να ρίξουν τη λάσπη τους;

Ένα συγγνώμη προς τους αγνούς φιλάθλους της Νίκης και του Ολυμπιακού, ίσως να ήταν αρκετό, αλλά κι αυτό δύσκολο μου φαίνεται να ειπωθεί.

Καλό θα ήταν πάντως, την επόμενη φορά που η Νίκη ή ο Ολυμπιακός αποταθούν είτε σε Αθλητικά είτε σε Πολιτικά Δικαστήρια να μην ζητήσουν την άποψη του Σάκη Τζήμα ή του κάθε Τζίλη και κυρίως να είναι πιο προσεκτικοί στους μάρτυρες που θα επιλέξουν.