Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 11:44
Παραθλητικά

Μα καλά. Ούτε 30.000 ευρώ;






Με βάση το σχέδιο σωτηρίας του Ολυμπιακού Βόλου που είχε εκπονηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, απαιτούνταν περίπου 150.000 – 200.000 ευρώ μέχρι το τέλος της περιόδου. Ωστόσο, δεν συγκεντρώθηκαν ούτε τα 30.000 ευρώ για να δοθούν στους παίκτες ώστε να παραμείνουν στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο. Ετσι η προσπάθεια αυτή σταμάτησε πριν καν ξεκινήσει.

Αυτή την εβδομάδα, έπεσε στο τραπέζι μία πιο οικονομική πρόταση, για να φτάσει η ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου. Ποια ήταν αυτή; Να συγκεντρωθούν 40.000 ευρώ μέχρι την Παρασκευή ώστε να πάρει η ομάδα ενημερότητα και από εκεί και πέρα θα χρειάζονταν σε βάθος τετραμήνου άλλα περίπου 30.000 ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα. Χρήματα τα οποία προφανώς και θα προέκυπταν από τα εισιτήρια. Ωστόσο ούτε αυτή η λύση φαίνεται να προχωρά, διότι όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης δεν διακρίνει προθυμία οικονομικής βοήθειας.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν είναι εφικτό να συγκεντρωθεί από τον Ερασιτέχνη και τους φιλάθλους μέχρι την Παρασκευή το ποσό των 30.000 ευρώ (τα 10.000 ευρώ έχουν ήδη βρεθεί), τότε ο Ολυμπιακός Βόλου οδεύει οριστικά προς τη διάλυση.

***Σημειωτέον και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, για απροθυμία οικονομικής βοήθειας κάνει λόγο η διοίκηση του Ερασιτέχνη και όχι κάποιος από το περιβάλλον της προηγούμενης διοίκησης.

***Και κάτι ακόμα. Μπράβο στα παιδιά που βγήκαν μπροστά για τη σωτηρία της ομάδας. Αλλά αποδεικνύεται ότι για να σωθεί η ομάδα δεν αρκεί η καλή πρόθεση…