Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 09:35
Τοπικά

«Μαχαίρωμα» μεταξύ γυναικών για…τα μάτια ενός άντρα, σε γυμναστήριο του Βόλου!!!






Μια ροζ, αλλά και ανατριχιαστική, πληροφορία που μέχρι τώρα, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της τοπικής κοινής γνώμης στη Μαγνησία, αφού φέρεται να αφορά συμπλοκή και «μαχαίρωμα» μεταξύ δύο αλλοδαπών γυναικών, μέσα σε γυμναστήριο για… τα μάτια ενός άντρα!!!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται λοιπόν χθες τις βραδινές ώρες, σε γνωστό γυμανστήριο της πόλης του Βόλου, μία 32χρονη γυναίκα που αθλούνταν εκείνη την ώρα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μία άλλη, 34χρονη,(αλλοδαπές και οι δύο) με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό της χέρι. Η 32χρονη φέρεται να αποχώρησε αιμόφυρτη από τον χώρο και με τα πόδια πήγε μέχρι το Νοσοκομείο Βόλου, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με μαρτυρία και οι δύο γυναίκες αθλούνται τακτικά στον χώρο, όπου ήρθαν αντιμέτωπες. Άγνωστοι είναι οι λόγοι της επίθεσης, αν και οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι αφορά την διεκδίκηση ενός άντρα.

Η φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης συνελήφθη από τους αστυνομικούς και κρατείται, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από πρόθεση. Για όλα αυτά πάντως αναμένεται επίσημη αναφορά από την Αστυνομία, καθώς τα όσοα κυκλοφορούν δεν αφορούν παρά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.