Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 14:37
Ελλάδα

Μακελειό με δυο τραυματίες μεταξύ δυο οικογενειών






Οι πολυετείς διενέξεις μεταξύ των μελών δυο οικογενειών για τα βοσκοτόπια των βοοειδών που εκτρέφουν, ήταν η αιτία για την αιματηρή συμπλοκή που προκάλεσαν ένας ηλικιωμένος πατέρας και οι δυο γιοι του στην Αιτωλοακαρνανία όταν άνοιξαν πυρ εναντίον δυο αδελφών.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου για τον εντοπισμό του 74χρονου και των παιδιών του ηλικίας 48 και 45 χρόνων βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς έσπευσαν να εξαφανιστούν με κατεύθυνση προς την περιοχή της Λεπενούς, όπου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν. Εκεί το βρήκαν οι αστυνομικοί και το κατέσχεσαν, αλλά δεν ανακάλυψαν τα ίχνη τους.

Η συμπλοκή εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Κουβαρά Ξηρομέρου, όταν ο 48χρονος πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο τα δύο αδέλφια ηλικίας 46 και 41 χρόνων τραυματίζοντας τον πρώτο στο γοφό και τον άλλο στα πόδια. Την ίδια στιγμή, ο αδελφός και ο πατέρας του τους χτυπούσαν αλύπητα με ξύλινες μαγκούρες! Τα θύματα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύονται. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

πηγή: protothema.gr