Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:48
Τοπικά

Μακάβρια απάτη με θύματα δυο Βολιώτες – Έστησαν “μαϊμού” κηδείες!-

Θύματα “αετονύχηδων” φέρεται να έπεσαν δυο ανυποψίαστοι πολίτες στον Βόλο, ιδιοκτήτες πρατηρίων καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Θ.Τ ,άγνωστοι δράστες τους τηλεφώνησαν και τους ενημέρωσαν ότι συγκεντρώνουν χρήματα για πληρώσουν την κηδεία συγγενικού προσώπου συναδέλφου τους.
Το ποσό που τους ζήτησαν αγγίζει τα 1.800 Ευρώ για κάθε μια κηδεία. Χωρίς δεύτερη σκέψη τα δυο  θύματα φαίνεται πως πείστηκαν και συγκέντρωσαν τα χρήματα δίνοντάς τα στη συνέχεια στους επιτήδειους.
Οι δράστες της “κομπίνας” αφού πήραν τα χρήματα  στην συνέχεια εξαφανίστηκαν και αναζητούνται ήδη απο τις αστυνομικές αρχές. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο μέχρι στιημής θύματα ενω δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες ο αριθμός των ανθρώπων που εξαπατήθηκαν να αυξηθεί. Μάλιστα τα θύματα της υπόθεσης πήγαν στο σπίτι συνάδελφου τους που φέρεται να απεβίωσε η μητέρα του κάτι που στη πορεία διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ψέμα.
Οι αρχές συστήνουν ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες και σε περίπτωση που δεχθούν κι άλλο τηλεφώνημα να απευθυνθούν στην αστυνομία.
Από το thessaliatv.gr