Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 02:21
Αθλητικά

Μαζί θα γράψουμε την ιστορία – Κυκλοφορούν τα διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος






Με το σύνθημα ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος καλεί του φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και να συμμετέχουν και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή της πόλης.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα και οι τιμές είναι άκρως προσιτές, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους Βολιώτες να τα αποκτήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ για τα εισιτήρια διαρκείας:

Από τη Δευτέρα 30/7 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Football League, για το κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους Βολιώτες να τα αποκτήσουν.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δείξουν για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή τους στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας αλλά και όλης της Μαγνησίας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει θέσει σαν στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή το ποδόσφαιρο της πόλης μας και η δυναμική παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος,

Στηρίζω την προσπάθεια,

Συμμετέχω και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή.

Ώστε…

Ολοι ΜΑΖΙ να γράψουμε την Ιστορία

 

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861