Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 11:27
Τοπικά

Μαγνησία: Τρεις συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις – Διάρρηξη σε Δημαρχείο






Για μη συμμόρφωση καταδικαστικής απόφασης συνελήφθη 47χρονη σήμερα. Ειδικότερα παρουσία δικαστικού λειτουργού και κλειδαρά, η 47χρονη συνελήφθη καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε δικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 10 μηνών για μη συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση. Η 47χρονη δεν άνοιγε την πόρτα της οικίας της και για το λόγο αυτό απαιτήθηκε η παρουσία δικαστικού λειτουργού και κλειδαρά.

Στο μεταξύ άλλ δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Α.Τ. Αλμυρού αντίστοιχα καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη 48χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών καθώς και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για διευκόλυνση διαμονής αλλοδαπού στη χώρα και παράνομη απασχόληση αλλοδαπού. Επιπλέον από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη 63χρονος Περουβιανός με το που αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κασσαβετείας, όπου κρατούνταν. Ο 63χρονος συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών έκαστη για κλοπή.

Διέρρηξαν το Δημαρχείο Αλοννήσου

Το Δημαρχείο Αλοννήσου διέρρηξαν άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια παραβίασαν συρταριέρα γραφείου απ’ όπου κι αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.053ευρώ. Προανάκριση διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Αλοννήσου.