Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 08:23
Τοπικά

Μαγνησία: Σύντομες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο






Για κλοπή συνελήφθη 28χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ειδικότερα ο 28χρονος είχε αφαιρέσει δίκυκλο ιδιοκτησίας 26χρονου. Ωστόσο ο δράστης έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Το αφαιρεθέν όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών

Δύο καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούν σε βάρος 46χρονου Αλβανού ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ. Ειδικότερα σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Φλώρινας και Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρισας για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και συνολική χρηματική ποινή 6.000 ευρώ. Τέλος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 18χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συνελήφθη για κατοχή χασίς

Για κατοχή χασίς συνελήφθη 46χρονος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Ειδικότερα σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα μία ποσότητα χασίς βάρος 4,12γρ.

Συνελήφθη για παραβίαση σφραγίδας

Για παραβίαση σφραγίδας καντίνας συνελήφθη 63χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου. Ειδικότερα, ο 63χρονος εντοπίστηκε να λειτουργεί καντίνα παραβιάζοντας τη σφραγίδα που είχε επιβληθεί από την αρμόδια Αρχή.

Έκαναν μασάζ χωρίς άδεια

Δύο Κινέζες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου. Ειδικότερα οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν καθώς παρείχαν υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής – 15 ευρώ, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, κατά παράβαση του ιατρικού επαγγέλματος.