Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:29
Τοπικά

Μαγεία και φαντασία θα πλημμυρίσουν την Πέμπτη τον Βόλο!






Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες και οι πρόβες για τη μεγάλη εκδήλωση της Πέμπτης στην παραλία, με την οποία θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Βόλο.

Στο λογαριασμό του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, στο facebook, αναρτήθηκαν οι φαντασμαγορικές φωτογραφίες που βλέπετε με το παρακάτω κείμενο:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα της μεγάλης γιορτής της Πέμπτης, που θα υποδεχτούμε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας, το Βόλο μας, πλησιάζει. Και όλοι στελέχη και υπάλληλοι του Δήμου, χορωδία, οι μουσικοί της Συμφωνικής, ηθοποιοί, χορευτές και εθελοντές εργάζονται πυρετωδώς για τις τελευταίες λεπτομέρειες- πινελιές.

Απολαύστε μερικά στιγμιότυπα από τις πρόβες για τα μοναδικά χάπενινγκς που ετοιμάζονται και που θα φέρουν τη μαγεία των γιορτών, τη χαρά, το φως και  την ψυχαγωγία πιο κοντά σε όλους μας μικρούς και μεγάλους.

Γιατί ο Βόλος που θέλουμε,  που ονειρευόμαστε, που αγαπάμε, ο Βόλος που μαγεύει όλο τον κόσμο και για τον οποίο παλεύουμε, θέλει χρώμα, θέλει φως, θέλει ψυχή και αγάπη και όχι μιζέρια και κακομοιριά, σκοτινούς, μικρόκαρδους και στενόμυαλους ανθρώπους.

Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν για το απόγευμα της Πέμπτης, στην παραλία μας, για μια ακόμα γιορτινή περίοδο που όλη η Ελλάδα θα μιλάει για μας»!