Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 12:59
Αθλητικά

Μία απάντηση και ένα ευχαριστώ στις ύβρεις και στις απειλές των Austrian






Την Κυριακή το βράδυ οι Austrian μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook ανήρτησαν μία άκρως υβριστική και απειλητική δημοσίευση, τόσο προς το πρόσωπο μου (έστω κι αν δεν αναφέρουν το όνομα μου), όσο και προς το Volosday.gr στο οποίο αρθρογραφώ.
Και επειδή είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους αναγνώστες του Volosday.gr δεν την έχουν διαβάσει, την αναδημοσιεύω για να γνωρίζουν όλοι σε τι αναφέρομαι.

Γράφουν λοιπόν οι Austrian στη σελίδα τους στο facebook:
“Οι αλητείες συνεχίζονται …
Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ του “tsatsosday.gr”… συνεχίζει να προκαλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου
Λοιπόν… ΓΕΛΟΙΕ προπαγανδιστή … τα άτομα στη συγκέντρωση χθες ήταν πολύ πάνω από 500 … και ήταν μια χαρά!!
Αλλά και σύμφωνα με τη δική σου λογική … την Πέμπτη στο Βόλο που κατέβηκαν στις διαδηλώσεις 10 χιλιάδες άνθρωποι … οι υπόλοιποι 140 χιλιάδες κάτοικοι του Βόλου που δεν κατέβηκαν στους δρόμους, υποστηρίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης ;;;;;;;;;;;;
εεεεεεε γελοιέ ;;;;;
…λοιπόν ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ…που νομίζεις ότι είσαι δημοσιογράφος …αλλά το μόνο πράγμα στη ζωή σου που έχεις να υπερηφανεύεσαι είναι ότι είσαι υποχείριο του αφεντικού σου. άκου και αυτά:
Καταρχήν βγάλε από το όνομα του βρωμοsite σου … τη λέξη volos … εσύ προσωπικά βρωμίζεις τη πόλη μας ..και μόνο που αναπνέεις περπατάς και πίνεις νερό εδώ …
Δεύτερον … τον κάθε Άκη, Μάκη, Σάκη, Λάκη και Τάκη … και τον κάθε απλό ανώνυμο οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει ματώσει για αυτή την ομάδα …και εσύ τολμάς να αναφέρεσαι … να ΠΛΕΝΕΙΣ πρώτα τα ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ σου πριν πληκτρολογείς τα όνομα τους … δεν είσαι άξιος ρε άθλια ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ..ουτε να κοιτάξεις αυτους τους οπαδούς
…και πες και στο αφεντικό σου …
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ … όσες αλητείες και να συνεχίσει να κάνει …δεν θα μας σταματήσει ….
εμείς Θα ξανακάνουμε τον Ολυμπιακό Βόλου μια ομάδα με περηφάνεια ..και αυτός ..και εσύ και όλα τα τσιράκια του … είστε τελειωμένοι μια και καλή όχι μόνο από την ομάδα μας ..αλλά και από αυτήν τη πόλη …
ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ”.

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Volosday.gr που το επισκέπτονται καθημερινά για να ενημερωθούν. Και μην πούνε όχι, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γνώριζαν το τι γράφω.
Επίσης τους ευχαριστώ γιατί με τις αναρτήσεις τους αυτές, κάνουν διαφήμιση στο volosday.gr, η επισκεψιμότητα του οποίου καθημερινά αυξάνεται.
Σε ότι αφορά τώρα στις ύβρεις και στις απειλές τους, δεν πρόκειται να τους απαντήσω. Οπως και δεν απάντησα σε αυτούς που έβγαλαν το πρόσωπο μου σε φέιγ βολαν και με κατονόμαζαν ως έναν από τους «νεκροθάφτες» του Ολυμπιακού Βόλου, μόνο και μόνο επειδή εργαζόμουν για τον Ολυμπιακό Βόλου. Και δεν απαντάω στις ύβρεις και στις απειλές, διότι πολύ απλά ο καθένας από εμάς κρίνεται καθημερινά για αυτά που λέει και πράττει και παίρνει την απάντησή του από τον κόσμο.
Οπως λοιπόν εγώ κρίνομαι καθημερινά, έτσι και εσείς κρίνεστε για τα γραφόμενα σας, τα λεγόμενα σας και τις πράξεις σας.
Το μόνο που θα πω στους συντάκτες της ανάρτησης αυτής είναι ότι θα συνεχίσω να γράφω τη γνώμη μου, έστω κι αν κάποιες φορές δεν τους αρέσει, διότι εδώ και 19 χρόνια είμαι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. Είτε τους αρέσει είτε όχι. Και δημοσιογράφος είναι αυτός που λέει τη γνώμη του χωρίς φόβο.
Αν πάλι δεν τους ικανοποιούν αυτά που γράφω, τότε έχουν κάθε δικαίωμα να μην διαβάζουν τα άρθρα μου. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται από άλλα ΜΜΕ του Βόλου πιο “αντικειμενικά” από το Volosday.gr. Απλά να τους θυμίσω ότι τα ίδια ΜΜΕ που τώρα τους αποθεώνουν, μέχρι πριν από δύο μήνες έκαναν πόλεμο τόσο στους ίδιους τους οπαδούς όσο και στην ομάδα που αγαπούν.
Και κάτι τελευταίο. Δεν ξέρω αν είμαι τσάτσος, τσιράκι ή γιουσουφάκι του Μπέου. Σίγουρα πάντως, ποτέ δεν έκρυψα την εκτίμησή μου και το σεβασμό μου προς το πρόσωπο του, τα τελευταία 13 χρόνια που βρίσκομαι δίπλα του.
Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρξα και ούτε πρόκειται να υπάρξω ποτέ στη ζωή μου «κωλοτούμπας» και αχάριστος.
Υ.Γ.: Στα 19 χρόνια της δημσιογραφικής μου καριέρας, έχω εργαστεί στις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας (Sportime και Sportday). Εχω εργαστεί σε ιστοσελίδες, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε περιοδικά. Εχω εργαστεί επίσης για δύο χρόνια ως υπεύθυνος επικοινωνίας στον Πανιώνιο. Ωστόσο, τα καλύτερα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας τα έζησα ως υπεύθυνος επικοινωνίας στον Ολυμπιακό Βόλου. Και ήταν τιμή μου που εργάστηκα τα τελευταία χρόνια για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Και αυτό δεν αλλάζει όσες βρισιές και απειλές κι αν ακούσω…

Μάνος Παναγιωτόπουλος