Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 12:23
Τοπικά

Μήνυση και αγωγή στον Αγγελο Αγραφιώτη και από την Κλέα Γεωργακλή






Μήνυση και αγωγή κατά του Αγγελου Αγραφιώτη κατέθεσε και η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδερφότητας Βόλου κ. Κλεοπάτρα Γεωργακλή.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με την κ. Γεωργακλή, ο Αγγελος Αγραφιώτης, παραβίασε δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου σύμφωνα με την οποία του απαγορεύεται να αναφέρεται στο ονοματεπώνυμο της κ. Γεωργακλής.

Συγκεκριμένα με την υπ’ αριθμόν 174/2017 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), απαγορεύθηκε στον Άγγελο Αγραφιώτη να αναφέρεται στο ονοματεπώνυμο της κ. Κλεοπάτρας Γεωργακλή  καθ’ οιονδήποτε  τρόπο, άμεσα και έμμεσα, με σκοπό την καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσβολή της προσωπικότητάς της, ήτοι, την με οποιοδήποτε τρόπο προσβολή και καθύβρισή της, να αναφέρεται στο όνομά της αλλά και με την ιδιότητά της ως Προέδρου της Φιλοπτώχου Αδερφότητος Βόλου. Επιπλέον υποχρεώθηκε να απέχει να αναρτά φωτογραφίες που την απεικονίζουν με ή χωρίς προσβλητικό ή εξυβριστικό ισχυρισμό κάτωθι των φωτογραφιών και σε περίπτωση παραβίασης της αποφάσεως απειλήθηκε σε βάρος του χρηματική ποινή χιλίων (l.000)ευρώ και προσωπική κράτηση διάρκειας έξι (6) μηνών, για κάθε παραβίαση των διατάξεων της απόφασης.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κ. Άγγελος  Αγραφιώτης προέβη σε παραβίαση της δικαστικής απόφασης η κ. Κλεποπάτρα Γεωργακλή κατέθεσε αγωγή για παραβίαση του διατακτικού της αποφάσεως αυτής, καθώς και δύο μηνύσεις, όπου η δεύτερη κατατέθηκε χθες.