Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 18:42
Παρασκήνια

Μέχρι και στον ύπνο του βλέπει τον Μπέο ο Κούγιας






Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αλέξη Κούγια και των παραγόντων του Αστέρα Τρίπολης με αφορμή τη διαιτησία στο χθεσινό ματς πρωταθλήματος. Η αρχή έγινε με τον Κούγια, ακολούθησαν ανακοινώσει των παραγόντων του Αστέρα, για να δώσει συνέχεια ο Αλέξης (κατά άλλους Αλέκος) σήμερα το πρωί, αμέσως μόλις ξύπνησε, όπως ο ίδιος υποστήριξε.

Όπως ήταν φυσικό, ο Αλέξης (κατά άλλους Αλέκο) δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Αχιλλέα Μπέο. Προφανώς, για το Αλέξη (κατά άλλους Αλέκο), ο Αχιλλέας Μπέος του έχει γίνει έμμονη ιδέα. Πιθανότατα να τον είδε και στον ύπνο του σήμερα το βράδυ. Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο Αλέξης (κατά άλλους Αλέκος) έχει φτάσει στο σημείο να μαλώνει με τον Μπάκο, τον Καϋμενάκη και τον Μποροβήλο και να αναφέρεται στον Μπέο.

Το κακό για τον Αλέξη (κατά άλλους Αλέκο) είναι ότι πολλά από αυτά που αναφέρει για τον Αχιλλέα Μπέο μάλλον δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ισως να τα βλέπει στον ύπνο του, όταν ονειρεύεται τον Δήμαρχο Βόλου.

Τελευταίο παράδειγμα είναι αυτό που ανέφερε στην τελευταία του ανακοίνωση. Λέει λοιπόν ο Αλέξης (κατά άλλους Αλέκο): «η ΕΥΠ υπέκλεψε τη συζήτηση του Μποροβήλου με τον Μπέο, για τα 500 χιλιάρικα που θα δίνατε σ’ αυτόν, για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης και να υποβιβαστούν οι αντίπαλοί σας».

Αλήθεια τώρα. Ο Αλέξης (κατά άλλους Αλέκο) ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη δικογραφία του «koriopolis» έχει εντοπίσει τέτοια συνομιλία μεταξύ του Μποροβήλου και του Μπέου ή απλά την φαντάστηκε; Διότι απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τέτοια συνομιλία μεταξύ του Μποροβήλου και του Αχιλλέα Μπέου όχι μόνο δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά ούτε καν υπάρχει στη δικογραφία.

Πιθανότατα, ο Αλέξης (κατά άλλους Αλέκος) θεωρεί ότι με τα όσα δηλώνει, είτε πρόκειται για αλήθειες είτε για ψέματα, ότι θα καταφέρει να διαμορφώσει την κοινή γνώμη. Το κακό για τον Αλέξη (κατά άλλους Αλέκος), είναι ότι ο κόσμος δεν είναι ανόητος και αντιλαμβάνεται πλήρως την αξιοπιστία των λεγόμενων του καθενός.