Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 06:47
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέτρο-μέτρο ψάχνουν την Αττική Οδό για να βρουν πώς κάηκε ζωντανός ο Μαυρίκος






Αυτοψία στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο εκδότης της εφημερίδας ” Ακρόπολης” πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή οι πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η οικογένεια του Παναγιώτη Μαυρίκου προκειμένου να διαλευκανθούν όλα τα σκοτεινά σημεία γύρω απο τις αιτίες που οδήγησαν ολοκαύτωμα του πολυτελούς τζιπ.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας συνοδευόμενοι απο άνδρες της ελληνικής αστυνομίας αλλά και απο υπαλλήλους της Αττικής Οδού έφτασαν στην οδική αρτηρία γύρω στις οκτώ το πρωί.

Ξεκίνησαν να ερευνούν περίπου ένα χιλιόμετρο πριν από το σημείο που σταμάτησε η πολυτελής Porsche Cayenne του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» όπου και τυλίχθηκε στις φλόγες. Και σταδιακά προχωρούν προς το τελικό σημείο στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού όπου η Porsche ακινητοποιήθηκε, λαμπάδιασε και καιγόταν για περίπου 15 λεπτά.

Αυτή τη στιγμή στην Αττική οδό η αριστερή λωρίδα από το ύψος της λεωφόρου Ηρακλείου είναι μη προσβάσιμη για τους οδηγούς καθώς έχει κλειστεί.

Οι πραγματογνώμονες κύριοι Ραυτογιαννης και Διαμαντης ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή το διαχωριστικό τοιχείο αλλά και το οδόστρωμα απο το σημείο που εντοπίστηκε απο τις κάμερες το όχημα του εκδότη να αλλάζει συνεχώς λωρίδες. Οι πραγματογνώμονες με φωτογραφικές μηχανές αλλά και με λάπτοπ απαθανατίζουν όλα τα σημεία που τους ενδιαφέρουν, ενω μέτρουν όλα τα ίχνη φρεναρίσματος που εντοπίζουν στην άσφαλτο.