Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:42
Αθλητικά

«Λύγισε» στην παράταση ο Ολυμπιακός – Ήττα με 1-2 και αποκλεισμός από την Άντερλεχτ






Γι’ ακόμα μία χρονιά το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού τελείωσε άδοξα. Με αποκλεισμό από τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι ήταν η Ντνίπρο. Φέτος η Αντερλεχτ και με δύο ήττες! Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται και να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα εντούτοις οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» τους Βέλγους παρά το γεγονός ότι η Αντερλεχτ απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο!

Από την στιγμή που το ματς πήγε στην παράταση ο Ολυμπιακός έδειχνε να μην έχει τα ίδια καύσιμα με της Αντερλεχτ. Φάνηκε στην φάση της ισοφάρισης όταν οι Μιλιβόγεβιτς και Μασουακού δεν έχουν καν την δύναμη να διώξουν την μπάλα και ο Ατσεαμπόνγκ καθάρισε την πρόκριση. Μέσα σε όλα αυτά υπήρχε και η διαιτησία του Χάντερ που έκανε ΜΟΝΟ λάθη. Και για την Αντερλεχτ στο πρώτο ημίχρονο (δεν υπάρχει πέναλτι στο γκολ του Φορτούνη) και για τον Ολυμπιακό στην παράταση (υπάρχει πέναλτι στον Μποτία που δεν δόθηκε).

Οπως και να ‘χει ο Ολυμπιακός έχασε την πρόκριση από μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερή του και έμεινε εκτός συνέχειας Ευρώπης…