Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Αν ο Τσίπρας αγαπάει την Ελλάδα, να πάει στον Παυλόπουλο να παραιτηθεί






Ο Βασίλης Λεβέντης πάντα μαχητικός και αποκαλυπτικός συνάντησε τον Θέμο στο ΟΛΑ Πρώτη Φορά και σχολίασε όλα τα τεκταινόμενα στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συμβούλεψε τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί αν αγαπάει την Ελλάδα. ««Ο Αλέξης Τσίπρας αν αγαπάει την Ελλάδα να πάει στον Παυλόπουλο να παραιτηθεί για τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Είναι μια γενναία πράξη αυτή» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Μιλώντας για τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου φαίνεται καλός, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια Μητσοτάκη είχε κάνει ζημιά στο κέντρο».

Αποκάλυψε επίσης λεπτομέρειες για το επαγγελματικό παρελθόν του με τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού λέγοντας ότι «εγώ με τον Φλαμπουράρη και τον Μάρδα έχω μεγάλη φιλία. Με τον Αλέκο και τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα δούλεψα μαζί. Όταν πρωτοβγήκα από το πολυτεχνείο. έπρεπε να δουλέψω σε μια κατασκευαστικά. Και δούλευα στο πατέρα του Τσίπρα. Συνεργαζόμουν με τον πατέρα του όταν ο Αλέξης γεννιόταν».

Αναφερόμενος, τέλος, στο θέμα με τους ξένους καναλάρχες που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια αποκάλυψε ότι «οι καλανάρχες που θέλουν ελληνική συχνότητα είναι δύο και μάλιστα Τούρκοι».