Θρασύτατη κλοπή πορτοφολιού σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Λάρισας, με θύμα ανήλικη και δράστιδα μία γυναίκα, οι κινήσεις της οποίας καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 09.00 το πρωί σε γνωστό σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μανωλάκη και Ηφαίστου στο κέντρο της Λάρισας, όταν γυναίκα ηλικίας 40-45 ετών εκμεταλλευόμενη κίνηση στο ταμείο κατάφερε να αφαιρέσει το πορτοφόλι ανήλικης το οποίο περιείχε 280 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και προσωπικά αντικείμενα, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας, και το οποίο νωρίτερα ξεχάστηκε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ.

Το υλικό όπου και καταγράφεται καρέ καρέ η πράξη της δράστιδος βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας. Πρόκειται για κοκκινομάλλα γυναίκα ηλικίας 40-45 ετών, που φορούσε χακί καπέλο, σκούρο μπλουζάκι με στάμπα, μαύρο κάπρι παντελόνι και γυαλιά ηλίου, σε μια προσπάθεια προφανώς να κρύψει τα χαρακτηριστικά της.

Η μητέρα της παθούσας ενημέρωσε την αστυνομία για την κλοπή, με τους άνδρες της αστυνομίας έχοντας στα χέρια τους και το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος να διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της “χρυσοδάκτυλης”.

 

 

ΠΗΓΗ: paidis.com