Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 09:17
Τοπικά

Κ. Αγοραστός για σχέσεις με Δήμο Βόλου: Βάζουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ»






«Πρέπει να βάλουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ», για να γίνουν τα έργα. Πρέπει να συνεργαστούμε» ήταν η απάντηση που έδωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, σε ερώτημα σχετικά με τις σχέσεις της Περιφέρειας και του ιδίου με το Δήμο Βόλου και ειδικότερα, με τον δήμαρχο, κ. Αχιλλέα Μπέο, οι οποίες δείχνουν βελτιωμένες το τελευταίο διάστημα σε σχέση με την ένταση που υπήρχε στο παρελθόν.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης απονομής υποτροφιών σε φοιτητές από την ΕΒΟΛ, που πραγματοποιήθηκε χθες, ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι Περιφέρεια σημαίνει συνεργασία και συνέργεια, την οποία έχει αποδείξει η Περιφερειακή Αρχή, σε όλα τα επίπεδα, από την αρχή της θητεία της το 2011.

«Συνεργαζόμαστε με ένα σκοπό, να κάνουμε έργα και δεν υπάρχει περίπτωση να μη συνεργαστούμε για να υπάρχει κόντρα. Εκεί είναι η υπέρβαση και η πολιτική με την καλή έννοια, γιατί δεν σκέφτεσαι το «εγώ», αλλά το «εμείς», που είναι ο πολίτης και θέλει να δει έργο. Η Περιφέρεια, προς αυτή την κατεύθυνση, συνεργάζεται με όλους, χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις και αποκλεισμούς, δίνει ευκαιρία σε όλους και όσοι μπορούν και είναι έξυπνοι παίρνουν αμέσως το μήνυμα και είναι συνεργάσιμοι. Αν δεν ήμασταν συνεργάσιμοι, δεν θα είχαμε στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας έργα 790 εκ. €» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ