Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:18
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κως: O παππούς του Μπεν επιστρέφει στο αγροτόσπιτο -Για να βοηθήσει στις έρευνες






Στο χωράφι που -τις τελευταίες οκτώ ημέρες- γίνονται οι έρευνες για τον μικρό Μπεν, θα βρεθεί ο παππούς του, νωρίς σήμερα (5/10) το μεσημέρι.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο επικεφαλής των ερευνών, Τζον Κάζινς, ζήτησε από τον 68χρονο παππού του Μπεν Νίνταμ, να μεταβεί στο σημείο που βρισκόταν με τον εγγονό του πριν 25 χρόνια, με σκοπό να του θέσει κάποια ερωτήματα, που ίσως βοηθήσουν στις ανασκαφές του βρετανικού κλιμακίου.

Πρόσφατα, ο παππούς του Μπεν είχε επισημάνει πως θέλει να δοθεί επιτέλους μία απάντηση στο μυστήριο και δεν θέλει να φύγει από τη ζωή χωρίς να μάθει τι συνέβη το καλοκαίρι που χάθηκε ο μικρός Μπεν.

 

Κατεδάφισαν χθες το δωμάτιο που χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του μικρού

 

Μετά την άδεια που δόθηκε προχθές από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, κατεδαφίστηκε χθες (4/10) το μεσημέρι, το δωμάτιο που είχε χτιστεί μετά την εξαφάνιση του Μπεν, το 1991.

Μέσα σε 25 λεπτά, η μπουλντόζα γκρέμισε το επιπλέον αυτό δωμάτιο, προκαλώντας μάλιστα κάποιες ζημιές στην κύρια αγροικία, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι δύσκολο να επιδιορθωθούν.

Ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς εκτιμά ότι στο έδαφος κάτω από αυτό το δωμάτιο ίσως να υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου με την εξαφάνιση του Μπεν, που χάθηκε ενώ έπαιζε πριν από 25 χρόνια.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr