Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 20:26
Κόσμος

Κτηνωδία στη Γαλλία: Σκότωσε το πεντάχρονο αγοράκι της γιατί είχε «βρέξει» το κρεβάτι του






Ένα πεντάχρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό κοντά σε ένα κανάλι μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του, στην περιοχή Ερ-σιρ-λα-Λι της βόρειας Γαλλίας αφού προηγουμένως φαίνεται ότι είχε τιμωρηθεί επειδή «είχε βρέξει το κρεβάτι του».

Πιστεύεται ότι το αγόρι πέθανε από ανακοπή.

 Ο 5χρονος Γιάνις, ο οποίος φέρεται ότι είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον θετό του πατέρα, είχε σπασμένη μύτη και έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ όταν βρέθηκε φορούσε μόνο το εσώρουχό του, σύμφωνα με ρεπορτάζ των γαλλικών μέσων ενημέρωσης.

france 1

Δημοσίευμα της εφημερίδας La Voix du Nord αναφέρει ότι η 22χρονη μητέρα του και ο 30χρονος πατριός του συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2015 και δεν είχε άλλα παιδιά. Ο πατριός ήταν εκείνος που λέγεται ότι τηλεφώνησε στο πρώτων βοηθειών όταν το πτώμα του αγοριού βρέθηκε κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

C3 iSVwWYAAEVOb

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien: «Η έρευνα πρέπει να διακριβώσει αν το παιδί πέθανε από το κρύο, αν ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα πτώσης ή αν πρόκειται για υπόθεση κακοποίησης».

Ο ίδιος είπε ότι η νεκροψία-νεκροτομή αποκάλυψε ότι το αγόρι πέθανε από «διάφορα τραύματα στο κεφάλι, που κάποια συνάδουν με πτώσεις και κάποια όχι».

Όπως δήλωσε στην La Croix ένας γείτονας, «η μητέρα του αγοριού εγκαταστάθηκε στην περιοχή πριν από δύο με τρεις μήνες, ελάχιστα γνωρίζουμε για εκείνη και δεν ήταν πολύ ομιλητική».

Πηγή: newsbomb.gr